aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταδικάζουν οι αρχηγοί ομάδων: «Αποφάσεις μακριά από παρεμβάσεις τρίτων»

Καταδικάζουν οι αρχηγοί ομάδων: «Αποφάσεις μακριά από παρεμβάσεις τρίτων»

Γραπτή δήλωση απέστειλαν στα ΜΜΕ οι αρχηγοί των ομάδων, μέσω της οποίας καταδικάζουν τις όποιες πιέσεις η Κυβέρνηση για διακοπή του πρωταθλήματος, γεγονός που υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, σε χθεσινές (27/4) του δηλώσεις. Μάλιστα, στην πιο κάτω ανακοίνωση, τονίζεται, πως οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν με γνώμονα την υγεία των αθλητών και έπειτα από υποδείξεις των ειδικών.

Αναλυτικά: «Καταδικάζουμε τις οποιεσδήποτε ενέργειες από κάθε κατεύθυνση που στόχο έχουν τον επηρεασμό της απόφασης αναφορικά με την επανέναρξη ή μη των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων. Δηλώνουμε ότι ξεκάθαρη θέση μας είναι όπως η απόφαση για διακοπή ή συνέχιση των αθλητικών γεγονότων, παρθεί μόνο με βάση τις υποδείξεις των ειδικών σε θέματα υγείας, μακριά από παρεμβάσεις τρίτων και παραγνωρίζοντας τα όποια άλλα ιδιοτελή κίνητρα και τους οποιουσδήποτε αλλότριους σκοπούς.

– Αρχηγοί Σωματείων Α’ Κατηγορίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ