Καρίγιο: «Χρειάζομαι χρόνο. Οι μηδέν βαθμοί της ΕΝΠ την κάνουν επικίνδυνη»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Καρίγιο, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός ανέλυσε την ομάδα του Παραλιμνίου, σχολίασε τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και τις εμφανίσεις των κιτρινοπράσινων.

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια δυνατή ομάδα, αναπτύσσεται με ταχύτητα, με μια ατομική ενέργεια μπορεί να κάνει κάτι καλό. Το γεγονός πως έχει μηδέν βαθμούς, την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Γενικότερα σε εκείνο το γήπεδο αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Εμείς έχουμε κάνει καλή δουλειά, σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως δουλέψαμε για να πάρουμε το τρίποντο. Έχω γενικότερα καλό προαίσθημα και έχω την ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κάσες και Πλάνας δεν προλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι είναι εντάξει αλλά θα δούμε και στην σημερινή προπόνηση».

Για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, η ομάδα και εγώ χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση των παικτών. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν είχαμε τον έλεγχο. Χρειάζονται χρόνο οι παίκτες για να εμπεδώσουν την φιλοσοφία μου. Όσον αφορά στις αλλαγές, θα κάνω μια αναγκαστικά αύριο, λόγω της απουσίας του Κάσες. Είναι καλή πρόκληση το αυριανό ματς, είμαστε η ΑΕΚ, ξέρουμε τις δυσκολίες όμως πάμε για το τρίποντο και για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το τι χρειάζεται βελτίωση: «Δεν είναι μόνο ένα στοιχείο. Είναι αρκετά. Ας μην ξεχνάμε πως σε αυτό το μικρό διάστημα αλλάξαμε μεθοδολογία και φιλοσοφία. Προσπαθούμε καθημερινά να αλλάξουμε την φυσική κατάσταση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία. Χρειάζονται αρκετά ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι η ανταπόκριση που είδαμε. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Για την αργή ανάπτυξη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Όμως δημιουργήσαμε κάποιες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην χάνουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αυτό πρέπει να δουλέψουμε».

Τι ξεχώρισε από την ομάδα της ΕΝΠ: «Ξεχώρισα κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Διαθέτει γρήγορους παίκτες. Περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα πάρουν ρίσκο, αλλά θα μας περιμένουν να κάνουμε εμείς το λάθος. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ