aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαρφιά από τον ΑΠΟΕΛ: «Ευχαριστούμε τις ομάδες, εκτός από τις “γνωστές”»

Καρφιά από τον ΑΠΟΕΛ: «Ευχαριστούμε τις ομάδες, εκτός από τις “γνωστές”»

Με ανάρτηση στο Twitter η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τις ομάδες που έστειλαν συγχαρητήρια στους γαλαζοκίτρινους για την πορεία τους στην Ευρώπη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες εκτός από τις “γνωστές” και στην Κύπρο που μας απέστειλαν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε επίσης όλες τις ομάδες εκτός από τις “γνωστές” που μας απέστειλαν συγχαρητήρια για την πρωτιά στον όμιλο UEL. Ευχαριστούμε επίσης όλες τις ομάδες εκτός από τις “γνωστές” που μας απέστειλαν συγχαρητήρια για την πρόκριση στους “16” του UEL. Thanks @realmadrid @FCBayern @CDTOficial @FCBATE @FCKobenhavn @rscanderlecht etc for the congrats. See you in #UCL2018».

Σε ένα άλλο tweet, αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ: «Thanks @ECAEurope for congratulating APOEL FC as champions of Cyprus. (Ελπίζουμε να μην ενοχληθούν κάποια από τα μέλη σας)», αναφέρει το τελευταίο… χτύπημα των «γαλαζοκιτρίνων». Σ.σ. ECA Europe είναι το European club association το οποίο αριθμοί 220 ομάδες μέλη και σε αυτά συγκαταλέγονται οι μεγάλες ομάδες από κάθε χώρα.

Προφανώς, η ανάρτηση αυτή αφορά κυρίως την Ομόνοια, τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ κ.ά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ