aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καραβίδας» σε Εγγλέζου: «Καλή τύχη στην ΑΕΚ, σε περιμένουμε κάποια στιγμή»

«Καραβίδας» σε Εγγλέζου: «Καλή τύχη στην ΑΕΚ, σε περιμένουμε κάποια στιγμή»

Ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» και ο Νικόλας Εγγλέζου μίλησαν μαζί στη Cytavision μετά την επίτευξη της παραμονής της Δόξας. Ο πρόεδρος των πρασίνων επιβεβαίωσε ότι ο Κύπριος αριστερός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα, ενώ ακολούθησαν δηλώσεις σε έντονα φορτισμένο κλίμα.

Πρώτος μίλησε ο Χριστοδούλου: «Για 10η χρονιά είμαστε στην α΄ κατηγορία. Είναι άδικο για εμένα που οδηγείται η Νέα Σαλαμίνα στην β΄ κατηγορία. Από την αρχή θέση μα ήταν να πέσουν δύο ομάδες. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για τη Νέα Σαλαμίνα, είμαι συγκινημένος. Θέλω να ευχαριστήσω μια οικογένεια, την οικογένεια Ψημολοφίτη και τον Πάμπο ψημολοφίτη. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν εδώ, είναι ο μεγαλύτερος μας χορηγός και χωρίς αυτόν δεν θα κάναμε τίποτα. Είμαι με τον Νικόλα Εγγλέζου. Είναι ένα παιδί διαμάντι, έδωσε τα πάντα με την Δόξα. Θα συνεχίσει στην ΑΕΚ αλλά έδωσε όλο τον εαυτό του στην Δόξα. Θα τον περιμένουμε πίσω, δεν ξέρω πότε θα γυρίσει αλλά θα τον περιμένουμε. Καλή τύχη εκεί που θα πας, εμείς στην Δόξα θα σε αγαπάμε».

Στην συνέχεια ο Χριστοδούλου πρόσθεσε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω πολύ μόνος στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε το γήπεδο τώρα και αν υπάρχει κάποιος που θέλει να αναλάβει είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Θα αρχίσουμε την χρονιά σε ένα γήπεδο στολίδι στο οποίο η Δόξα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Στην συνέχεια μίλησε ο Νικόλας Εγγλέζου: «Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Αυτός ο άνθρωπος τρέχει τη Δόξα, δεν μπορείτε να πιστέψετε τι κάνει. Του αφιερώνουμε την παραμονή. Εγώ συνεχίζω στην ΑΕΚ, είναι και αυτή μια ομάδα όπως και η Δόξα που έχω στην καρδιά μου. Ο πρόεδρος της Δόξας με πίστεψε. Μετά από ένα χειρουργείο ήταν αυτός που μου είπε ότι θα με περιμένει και τον ευχαριστώ πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ