aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης: «Ξεκάθαρος ο στόχος – Κινήσεις χωρίς πολλά λεφτά»

Καραπατάκης: «Ξεκάθαρος ο στόχος – Κινήσεις χωρίς πολλά λεφτά»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ2. Ο Άντρος Καραπατάκης υπογράμμισε πως ο αρχικός στόχος ήταν ξεκάθαρος και είναι το καλύτερο δυνατό και στις δύο διοργανώσεις. Χαρακτήρισε την επιτυχία επί του Εθνικού από τις πιο δύσκολες της σεζόν και αναφέρθηκε στις μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής.

Απόσπασμα δηλώσεων

Για τη νίκη επί του Εθνικού, είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν μια από τις πιο δύσκολες φετινές νίκες. Τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα, πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε για τους στόχους μας».

Για το γεγονός πως αποφεύγουν να θέσουν ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, ανέφερε: «Δεν αποφεύγουμε τίποτα. Ο αρχικός στόχος ήταν ξεκάθαρος, η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε και στις δύο διοργανώσεις».

Για τις μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα: «Προβληματιστήκαμε μετά το παιχνίδι, μίλησα με τον Ρόκα και του είπα ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερο προϋπολογισμό για να δυναμώσουμε την ομάδα. Ήταν προετοιμασμένος και κάναμε προσεγμένες κινήσεις, χωρίς πολλά λεφτά όπως νομίζουν πολλοί».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Είναι τεράστιο θέμα. Υπάρχουν προβλήματα. Γίνονται κινήσεις για να διορθωθούν ορισμένα πράγματα. Δεν είναι δυνατόν από τις πρώτες αγωνιστικές να φέρνουμε ξένους διαιτητές, δεν είμαστε σοβαροί και δεν είναι ανάγκη. Αποφασίστηκε να προωθηθούν νέα παιδιά, όταν μπουν νέοι διαιτητές πρέπει να κάνουμε υπομονή. Πρέπει εμείς οι παράγοντες να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τη διαιτησία σαν αποδιοπομπαίο τράγο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί θα κάνουμε περισσότερη ζημιά. Προβλήματα υπάρχουν, οι αρμόδιοι προσπαθούν να τα επιλύσουν. Υπάρχουν αρμόδια σώματα για όποιον έχει παράπονα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ