aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης: «Τα θέλουμε όλα – Μιλάμε με επενδυτές, θα είμαι ο διαχειριστής»

Καραπατάκης: «Τα θέλουμε όλα – Μιλάμε με επενδυτές, θα είμαι ο διαχειριστής»

Κατάκτηση του πρωταθλήματος και ακόμα πιο μακριά η βαλίτσα στην Ευρώπη είναι το σύνθημα στην ΑΕΚ. Ο Άντρος Καραπατάκης ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ. «Τα θέλουμε όλα», είπε ο ισχυρός άνδρας των κιτρινοπράσινων.

Μίλησε για τον ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, τους στόχους της ομάδας, τη συνεργασία με τους Τσάβι Ρόκα και Χοσέ Λουίς Όλτρα, αποκάλυψε ότι είναι σε επαφές με επενδυτές από τον επαγγελματικό του κύκλο και ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει τον έκτο ή έβδομο υψηλότερο προϋπολογισμό.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα παιχνίδι ψηλών εντάσεων. Ισοδύναμο. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την υπεροχή σε κάποια σημεία, εμείς σε άλλα. Ήταν σημαντικό που νικήσαμε για ψυχολογικούς λόγους και τίποτα περισσότερο».

Για τους στόχους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Μιλάει από μόνη της η ομάδα για πρωτάθλημα. Κάναμε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Δώσαμε 12 παιχνίδια περισσότερα, ψηλών εντάσεων. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Είναι πρόκληση η Ευρώπη, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να συνεχίσουμε. Είναι όλα μαζί. Τα θέλουμε όλα».

Για τον Τσάβι Ρόκα και τον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ: «Είμαστε μια ομάδα ατόμων, ο Τσάβι είναι ένα από αυτά. Έχει το ελεύθερο να χειριστεί ο ίδιος όπως θέλει τα θέματα του προγραμματισμού. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Στις δύσκολες στιγμές εκεί πρέπει να στηρίξεις το μοντέλο σου. Αλλιώς θα ξεκινήσεις από την αρχή».

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να παραιτηθεί προσωρινά πέρσι; «Για διάφορους λόγους που θα ήθελα να μην πω δημόσια. Ήμουν δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που ήταν αγνώμονες του τι προσφέραμε στην ΑΕΚ. Οι συνεργάτες μου με πείσανε να συνεχίσω, όπως και η οικογένειά μου».

Για την σταθερότητα της ΑΕΚ: «Είμαστε μια σταθερή ομάδα ανθρώπων εδώ και χρόνια. Δεν θέλουμε πολλές αλλαγές. Είναι πολύ δύσκολος χώρος το ποδόσφαιρο, θέλει υπομονή και προσοχή. Τα μπάτζετ ανέβηκαν πολύ ψηλά. Για να συναγωνιστείς πρέπει να βρεις κι άλλα χρήματα. Νομίζω έχουμε το 6ο ή το 7ο μπάτζετ στο πρωτάθλημα».

Για επενδυτές στην ΑΕΚ: «Έχουμε 1-2 καλές περιπτώσεις επενδυτών και θα δούμε. Έχουμε όμως πράγματα στην ΑΕΚ που δεν θα αλλάξουμε. Είναι δύσκολο. Μιλάμε με επενδυτές από τον κύκλο των επιχειρήσεων μου. Πελάτες μου, φίλοι μου. Εγώ θα είμαι ο διαχειριστής της επένδυσής τους. Είναι μέρος της συμφωνίας, εάν προχωρήσει».

Για τον Όλτρα: «Έχω εξαιρετικές σχέσεις μαζί του. Ο άμεσα υπεύθυνος στον οποίο λογοδοτεί είναι ο Ρόκα, εγώ είμαι πιο μακριά».

Για τον κόσμο: «Τα τελευταία παιχνίδια είχαμε μεγαλύτερη προσέλευση σε κυπριακό παιχνίδι. Ίσως με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε μεγαλύτερη κι από τα εγκαίνια. Ο κόσμος εκτιμά ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει κόσμος, βοήθησε πολύ στα αποτελέσματα. Έχουν διπλασιαστεί σε παιδιά, είναι ενδεικτικό ότι μεγαλώνει ο κόσμος. Το μέλλον μας ανήκει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ