aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKαραπατάκης: «Τα πάντα για να τελειώσει δίκαια το πρωτάθλημα» (vid)

Kαραπατάκης: «Τα πάντα για να τελειώσει δίκαια το πρωτάθλημα» (vid)

Συνέντευξη για λογαριασμό του επίσημου καναλιού της ΑΕΚ, σχολιάζοντας τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού, παραχώρησε ο πρόεδρος των Λαρνακέων, Άντρος Καραπατάκης.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μίλησε ο Πρόεδρος, Άντρος Καραπατάκης και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας. Ο πρόεδρος αρχικά αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε σε όλους τους τομείς λόγω κορωνοϊού και το πρώτιστο μέλημα που είναι η υγεία. Ακολούθως αναφέρθηκε στο μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, καθώς ακόμη και σε άλλα σενάρια που ακούγονται αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα».

Αρχικά αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε σε όλους τους τομείς λόγω κορωνοϊού και το πρώτιστο μέλημα που είναι η υγεία. Ακολούθως αναφέρθηκε στο μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, καθώς ακόμη και σε άλλα σενάρια που ακούγονται αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε, πρέπει να γίνει το παν ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί δίκαια στα γήπεδα και οι καλύτεροι να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Ευρώπη και πως πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μην αδικηθεί κανένας σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ