aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης: Στόχοι που επιτεύχθηκαν, πόθος για τίτλο και η τιμωρία (pics)

Καραπατάκης: Στόχοι που επιτεύχθηκαν, πόθος για τίτλο και η τιμωρία (pics)

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΑΕΚ Άντρου Καραπατάκη κατά την οποία αναφέρθηκε στο νέο στάδιο και σε άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Λάρνακας. Η ιστοσελίδα μας είναι παρών, ενώ στο τέλος του ρεπορτάζ θα δείτε και φωτογραφίες μας από τη συνέντευξη Τύπου και το ΑΕΚ Αρένα.

Ακολουθούν οι αναφορές του Καραπατάκη. «Όταν ξεκινήσαμε το 2013 θέσαμε τρεις βασικούς στόχους. Την οικονομική εξυγίανση, την αγωνιστική ανάκαμψη και δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστεί και τη δημιουργία γηπέδου. Με περηφάνια λέμε σήμερα ότι επιτεύχθηκαν και οι τρεις στόχοι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ομάδα πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα και παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα εγκαινιάζουμε το γήπεδο, το οποίο σε πρώτη φάση είναι χωριτικότητας 7.400 θέσεων, κατηγορίας UEFA 3. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε το επόμενο στάδιο εργασιών για να γίνει το γήπεδο κατηγορίας UEFA 4 (πέραν των 8.000 θέσεων) και να μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια ομίλων οποιασδήποτε διοργάνωσης».

«Ο σχεδιασμός της χρηματοδότησης είναι παράδειγμα ορθολογιστικής επιχειρηματικότητας. Είναι το μοναδικό εγχείρημα που ολοκληρώθηκε σε 18 μήνες με ιδιωτικά κεφάλαια και με το υστέρημα του κόσμου. Καλούμε τον κόσμο να το απολαύσει μέσα σε σωστά πάντα πλαίσια. Σας περιμένουμε τη Δευτέρα για την πρεμιέρα, με πολλές εκπλήξεις. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στους μετόχους και όλους όσους βοήθησαν. Θέλουμε το ΑΕΚ Αρένα να είναι κατάμεστο. Ο κόσμος της ΑΕΚ και της Λάρνακας πρέπει να είναι περήφανος γι’ αυτό το έργο», ανέφερε πριν αρχίσουν οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Στη δεύτερη φάση θα είναι UEFA κατηγορίας 4 (πέραν των 8.000 θέσεων) και θα γίνει επέκταση των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα δημιουργηθούν VIP Boxes και θα γίνουν αποδυτήρια. Θα υπάρχει ακόμη και 3η φάση αφού στα μελλοντικά σχέδια της διοίκησης είναι να τοποθετηθεί και στέγαστρο στο γήπεδο», είπε απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Τελικά η Καρμιώτισσα θα αγωνίζεται στο ΓΣΖ. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος και είναι για προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος. πρόσφατα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποσχέθηκε 2.000.000 ευρώ από το Κράτος ως εισφορά τα οποία θα διατεθούν για την δεύτερη φάση του γηπέδου», συνέχισε.

«Φέτος η ΑΕΚ έκανε ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας με 2.200, ενώ πέρσι ήταν 800. με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης το συνολικό κόστος θα ανέλθει στα 10.000.000 ευρώ. Ο φωτισμός είναι εξαιρετικός είναι 2.050 lux. Είναι το καλύτερο στη Κύπρο αφού στο ΓΣΠ ο φωτισμός είναι 1.500. Τη Δευτέρα ο αγωνιστικός χώρος θα είναι πανέτοιμος και όπως μας ενημέρωσαν οι ειδικοί, είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

«Ως διοίκηση για να νιώσουμε ικανοποιημένοι θέλουμε τουλάχιστον 4.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το ελάχιστο. Ευελπιστούμε πως το γήπεδο θα δώσει νέα δυναμική στην ομάδα για να έρθουν οι τίτλου και αυτός ήταν ο στόχος».

Για την τιμωρία του: «Εγώ απλά μπήκα στα αποδυτήρια 5-6 δευτερόλεπτα, έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές γιατί η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Το θα ίδιο έκανα και αν χάναμε. Με είδε ο παρατηρητής και με κατάγγειλε. Θα είμαι στην κερκίδα».

Ακολούθως, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε: «Χωρίς ταυτότητα δεν θα εισέρχονται στο γήπεδο οι οπαδοί. Αυτό δεν αφορά τους κατόχους διαρκείας. Θέλουμε να τηρούνται όλες οι θέσεις. Αυτό που επιθυμούμε είναι να αισθάνεται όμορφο ο κόσμος στο γήπεδο, το ΑΕΚ Αρένα να γίνει ένας χώρος ψυχαγωγίας. Τους καλούμε την Δευτέρα να έρθουν πιο νωρίς στο γήπεδο. Είναι το πρώτο παιχνίδι, θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Θα υπάρχει συνεχής αναβάθμιση στον τρόπο πρόσβασης του γηπέδου και γενικά σε άλλα θέματα. Να μην υπάρχει ταλαιπωρία».

*Πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης οι παίκτες της ΑΕΚ επισκέφθηκαν το νέο γήπεδο εκφράζοντας την ανυπομονησία τους να αγωνιστούν σε αυτό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ μας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ