aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης-Πουρσαϊτίδης: Είχαν αντιπαράθεση, μα το θέμα έληξε

Καραπατάκης-Πουρσαϊτίδης: Είχαν αντιπαράθεση, μα το θέμα έληξε

Μεγαλύτερη έκταση, απ’ όσο μπορούσε να πάρει, πήρε μία σύντομη αντιπαράθεση που είχαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης και ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης, προψές στην Αρένα, στο ημίχρονο του αγώνα των δύο ομάδων (1-1). Όσον αφορά στην αναφορά μας περί «μεγαλύτερης έκτασης», αυτή καταγράφεται από τις αντιδράσεις κάποιων οπαδών της Νέας Σαλαμίνας κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Γενικότερα το κλίμα που ήταν τεταμένο από την αρχή του αγώνα, αλλά και μία αντιπαράθεση του Ιβάν Φουστάρ και στον Νταβίδ Καταλά (ενήργησε σαν πυροσβέστης ο συμπατριώτης του τελευταίου, Ρομάν Τζολοβάρτ), οδήγησαν σε κάποιες ανταλλαγές μερικών σκληρών κουβέντων. Σήμερα, όμως, όπως πληροφορούμαστε, το θέμα έληξε σε σύντομη επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους κάποια άτομα από τα οποία άρχισε η αντιπαράθεση αυτή και από κοινού αναφέρθηκε πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους.

Ας μην ξεχνάμε και τον σεβασμό που τρέφουν Καραπατάκης και Πουρσαϊτίδης, ο ένας για τον άλλο. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, μετά τη νίκη της Σαλαμίνας με 1-0 στο ΑΕΚ Αρένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός ανέφερε για τον πρόεδρο των κιτρινοπράσινων: «Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν μου έχει ξανασυμβεί, είναι το να έρχεται ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας (σ.σ. Άντρος Καραπατάκης) και να μας δίνει συγχαρητήρια, παρά την πίκρα του για το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει ανέβει πολύ ψηλά. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, γιατί τους χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ