aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης: «Ο καθένας έκανε ό,τι τον σύμφερε. Βιαστήκαμε...»

Καραπατάκης: «Ο καθένας έκανε ό,τι τον σύμφερε. Βιαστήκαμε…»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης μίλησε για την απόφαση που πάρθηκε για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

«Εμείς διαχρονικά είχαμε τη θέση να τελειώσει στο γήπεδο. Ώστε οι τίτλοι και η Ευρώπη να κριθούν εκεί. Δυστυχώς εμείς και η Ανόρθωση ήμασταν οι μόνες ομάδες που το είπαμε. Η ψηφοφορία ήταν 18-2. Ο καθένας είδε το συμφέρον του, τη θέση του ή τα οικονομικά και έκανε ό,τι τον σύμφερε. Μας στεναχώρησε πολύ η απόφαση αλλά πρέπει να τη σεβαστούμε. Βιαστήκαμε. Έπρεπε να περιμένουμε. Βλέπουμε άλλες χώρες να παίζουν. Πριν τρεις μήνες με 50-60 κρούσματα είπαμε πως ίσως δεν τελειώσει. Αλλά με τα στοιχεία που είχαμε μπροστά μας το είπαμε. Από τη στιγμή που βλέπαμε να βελτιώνεται η κατάσταση δεν υπήρχε λόγος να μην τελειώσει στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για το αν ήταν απόφαση της κυβέρνησης, απάντησε: «Η ΚΟΠ έφτιαξε ένα πρωτόκολλο για να παίξουμε. Οι επιστήμονες έλεγαν πως κάποια στοιχεία δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά. Ο ΠτΔ είπε πως δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο με κρούσματα και πιθανό νέο lockdown και καταστροφή της οικονομίας. Όμως, την επόμενη μέρα πήραμε την απόφαση. Αν περιμέναμε 2-3 βδομάδες ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Με 1-2 κρούσματα την ημέρα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε χωρίς πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ