aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης για κόσμο: «Αυτά που γίνονται είναι απαράδεκτα»

Καραπατάκης για κόσμο: «Αυτά που γίνονται είναι απαράδεκτα»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κόσμο.

Αναλυτικά: «Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μας κρίνει εποικοδομητικά, ανησυχεί όπως και εμείς, όλα αυτά στα επιτρεπτά όρια. Το να προπηλακίζεις τους παίχτες, τους προπονητές, τον τεχνικό διευθυντή, να βρίζεις και να δημιουργείς επεισόδια, μετά από κάθε αποτυχία για μένα είναι απαράδεκτο, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει αμέσως, ο κόσμος να δείξει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ελέγχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και να έρθει κοντά να στηρίξει την ομάδα. Επίσης είναι ανεπίτρεπτο κατά την άποψη μου να είμαστε μια ομάδα με καινούργιο γήπεδο, κάτι που ήταν όνειρο δεκαετιών, να αρχίζουμε στο πρώτο παιχνίδι με έξι χιλιάδες με τον Άρη, να πηγαίνουμε στο επόμενο με τον ΑΠΟΕΛ με πέντε χιλιάδες, με την ΑΕΛ τέσσερεις χιλιάδες, και τώρα σε κάθε παιχνίδι να έχουμε περίπου 1500-2000 άτομα. Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο, εάν ο κόσμος θέλει την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να έρθει κοντά, στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ και σε όλα τα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια του κόσμου να έρθει στα γήπεδα, θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ