aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κανένα στημένο παιχνίδι μέχρι στιγμής»

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστή η συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την εταιρεία Sportradar Integrity Services για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο στον τομέα της παροχής υπηρεσιών εντοπισμού χειραγώγησης αγώνων, με την οποία η ΚΟΚ είχε άριστη συνεργασία πέρσι. Η Sportradar προσφέρει τη δική της υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, η οποία διαφυλάσσει πως σε περίπτωση που υπάρξει προσπάθεια χειραγώγησης αγώνα για στοιχηματικούς λόγους, αυτό θα εντοπίζεται και θα γίνεται άμεση αναφορά προς την Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΚ, με την ολοκλήρωση του α’ γύρου της ΟΠΑΠ Basket League έχει γίνει επίβλεψη και στους 28 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, χωρίς να έχει παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα χειραγώγησης αγώνων.

«Στόχος της Ομοσπονδίας μέσα από τη συνεργασία με την Sportradar είναι η διασφάλιση της ακεραιότητας της διοργάνωσης και των αγώνων της ΟΠΑΠ Basket League και του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανδρών, αλλά και της άμεσης ενημέρωσης των ιδίων των ομάδων, σε περίπτωση που παρατηρηθεί δραστηριότητα την οποία θα πρέπει να γνωρίζουν», αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΚΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ