aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚανέδα: «Βάλαμε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ, δεν αποτελεί εγγύηση για εμάς»

Κανέδα: «Βάλαμε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ, δεν αποτελεί εγγύηση για εμάς»

Έβγαλε το… καπέλο στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την τεράστια νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ ο Νταβίδ Κανέδα. Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η απόδοση της ομάδας του ήταν εκπληκτική, ενώ σε ερώτηση εάν το δύο στα δύο αποτελεί εγγύηση για πρωταγωνιστική πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα απάντησε αρνητικά.

Οι δηλώσεις του Κανέδα

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση. Ήταν καταπληκτική η προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ, ή ήταν πολύ κακός ο ΑΠΟΕΛ; «Είναι συνδυασμός και των δύο. Πιέσαμε ψηλά και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε αυτό το παιχνίδι ο αντίπαλος. Τους βάλαμε σε μπελάδες, είναι αλήθεια. Η δική μας απόδοση είναι πολύ καλή».

Για τη δεύτερη νίκη και αν αυτό αποτελεί εγγύηση ότι η ΑΕΚ θα είναι πρωταγωνίστρια: «Όχι, δεν αποτελεί εγγύηση. Είναι κάτι που χτίζεται. Ακόμη είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Τέτοιες νίκες μας δίνουν οξυγόνο. Είμαι χαρούμενος που οι νέοι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν τους υπόλοιπους. Θα πρέπει όλοι να δουλέψουν πολύ στη συνέχεια».

Για την ετοιμότητα των Νάντο Γκαρσία και Χέιτλι: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δύο. Ο Χέιτλι ξέρει να κρατά τη θέση του και θα μας βοηθήσει. Ο Νάντο χρειάζεται χρόνο. Είναι ένα γρήγορος ακραίος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ