aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚανέδα-Καρίγιο (επίσημο): Ένα τέλος, μια αρχή με απόσταση 28 λεπτών

Κανέδα-Καρίγιο (επίσημο): Ένα τέλος, μια αρχή με απόσταση 28 λεπτών

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Νταβίδ Κανέδα και 28 λεπτά αργότερα την πρόσληψη του (επίσης Καταλανού) Zοάν Καρίγιο στο πόστο του προπονητή. Επίσης, παρελθόν αποτελεί ο βοηθός προπονητής Χούλιο Μπανουέλος. Στη θέση του τελευταίου αναλαμβάνει ο Ξαβιέρ Κολ, ενώ προσελήφθη ως αναλυτής ο Μάτιας Τσούτσι.

Η ανακοίνωση για τον Κανέδα:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Νταβίδ Κανέδα και τον βοηθό προπονητή Χούλιο Μπανουέλος. Tους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Καρίγιο:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Ισπανό Zοάν Καριγιο για τη θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο 52χρονος (08/09/1968) Καρίγιο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ισπανία και τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ. Ακολούθως εργάστηκε στη Χιρόνα, στην Εσπανιόλ και στην Ουγγαρία με την Βιντεότον ως βοηθός προπονητής και ακολούθως ως πρώτος προπονητής της, όταν και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας την σεζόν 2014/15.

Οι επόμενοι σταθμοί της προπονητικής του καριέρας ήταν η Αλμέρια στην πατρίδα του, η Χάιντου Σπλιτ στην Κροατία, η Βίσλα στην Πολωνία και η Φέχερβαρ (σ.σ: πρώην Βιντεότον) στην Ουγγαρία.

Μαζί με τον Χοάν Καρίγιο αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή ο Ξαβιέρ Κολ και την θέση του αναλυτή ο Μάτιας Τσούτσι».

Η οικογένεια της ΑΕΚ τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ