aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καλύτερη στο Σαν Μαρίνο» (δηλώσεις Ιδιάκεθ, Μουλαρόνι, Εγγλέζου)

«Καλύτερη στο Σαν Μαρίνο» (δηλώσεις Ιδιάκεθ, Μουλαρόνι, Εγγλέζου)

Όπως κάθε σοβαρός προπονητής, έτσι και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν τέλειωσε την υπόθεση πρόκριση, παρά το 3-0 της ΑΕΚ επί της Φολγκόρε. Αντιθέτως, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά ενόψει του επαναληπτικού.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Για πρώτο παιχνίδι τα πήγαμε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος. Πήραμε το προβάδισμα, αφού ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα και έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα στο Σαν Μαρίνο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του.

Όταν ρωτήθηκε αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι από την ομάδα, σύμφωνα με όσα είδε, απάντησε: «Είναι νωρίς να πούμε τι πρέπει να αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ατομική συμπεριφορά και αν μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε και κάποιες αλλαγές».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμη 100% η ΑΕΚ, ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής: «Δεν ξέρω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι καλή η ομάδα μας, οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται καιρό στην ΑΕΚ, έχουν καλή επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Τέλος, για τις μετεγγραφές που θα γίνουν, δεν εξέφρασε άποψη: «Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι υπεύθυνοι για τις μετεγγραφές δουλεύουν για τους επόμενους που θα έρθουν, αλλά αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω με αυτούς που έχω στις προπονήσεις».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Φλογκόρε, Λουτσιάνο Μουλαρόνι δεν είχε πολλά να πει: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ επειδή έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερη από την αρχή και ήταν δύσκολο ματς για μας. Το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, μίλησε μετά την αναμέτρηση στη Cytavision ο Νικόλας Εγγλέζου: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε.  Ίσως να φταίει και η κούραση από τη σκληρή προετοιμασία που δεν είχαμε διάρκεια στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν απλά μια νίκη και συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ