aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαλύτερη πρεμιέρα στο «ΑΕΚ Αρένα» δεν φανταζόταν! (327 pics & vid)

Καλύτερη πρεμιέρα στο «ΑΕΚ Αρένα» δεν φανταζόταν! (327 pics & vid)

ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ΑΕΚ σαν οδοστρωτήρας πάτησε και τον Άρη, συντρίβοντάς τον με 4-0 (10’ Λαρένα, 14’ & 39’ Άλβες, 90’ Τομάς) στον πρώτο της αγώνα στο ιδιόκτητο γήπεδό της «ΑΕΚ Αρένα». Διεύρυνε το σερί της όσον αφορά στη νικηφόρο πορεία της, έκανε το 7×3 φθάνοντας στους 21 και συνεχίζουν τον… ρεμβασμό τους από το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του εντυπωσιακού ΑΕΚ Αρένα. Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε γιορτή η ΑΕΚ κατάφερε από πολύ νωρίς να βάλει ατσάλινες βάσεις για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη με το επιβλητικό 4-0.

Ο κόσμος στις κερκίδες τραγουδούσε και οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ χόρευαν τους αντιπάλους τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με βολίδα του Λαρένα. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 2-0 με τον Άλβες δυο λεπτά αργότερα.

Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει, μιας και ο Άρης έδειξε να αποδέχεται τη μοίρα του σχεδόν πριν καν ξεκινήσει το ματς και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα για να χαλάσει την γιορτή της ΑΕΚ.

Οι 5.000 και πλέον φίλοι της ομάδας της Λάρνακας είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει και τρίτο γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (39΄) και πάλι με τον Άλβες. Ο Άρης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να ζορίσει την ΑΕΚ, η οποία πέτυχε την έβδομη σερί της νίκη, επέστρεψε στην κορυφή και βλέπει τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Ιδιάκεθ και γενικότερα η ΑΕΚ στην επανάληψη έκαναν και συντήρηση δυνάμεων, μιας και ακολουθεί η έξοδος κόντρα στην ΑΕΖ όπου η ΑΕΚ θα πάει για το οκτώ στα οκτώ. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Τομάς στο 90ο λεπτό.

Το πρόσωπο: Άργησε να πάρει μπρος ο Αντρέ Άλβες αλλά με την εμφάνιση του και τα δυο γκολ που σημείωσε στο 12΄ και στο 39΄ έβαλε τη δική του σφραγίδα στο πρώτο παιχνίδι του ΑΕΚ Αρένα. Ο Βραζιλιάνος ήταν κινητικός, ορεξάτος και περίμενε πως και πώς να έρθει η στιγμή του γκολ.

Η καθοριστικότερη φάση: Το γρήγορο γκολ του Χόρχε Λαρένα στο 10’ ήταν αρκετό για να ανοίξει τον δρόμο της νίκης για την ΑΕΚ. Ο Ισπανός με την βολίδα νωρίς στο ματς απέβαλε κάθε άγχος στους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να έρθει μια εύκολη επικράτηση.

Η διαιτησία: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Νικόλας Αθανασίου και οι βοηθοί του στο παιχνίδι. Η εξέλιξη του αγώνα έχει κάνει πιο εύκολο το έργο του βγάζοντας μάλιστα την αναμέτρηση χωρίς κάρτα.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδίακεθ): Μίνιο, Ορτίθ, Καταλά, Μουρίγιο (46’ Μοϊσόφ), Γκαρίδο, Τρισκόφσκι (78’ Χαραλαμπίδης), Λαμπάν, Λαρένα (62’ Εγγλέζου), Μπαρέρα, Τομάς, Άλβες.

Άρης (Θαλής Θεοδωρίδης): Γκολζ, Θεοφίλου, Παντίδος, Παχίπης, Ευσταθίου, Κυριάκου, Φράγκος, Σκούρτης (46’ Ονίλο), Γιούσεφ, Μάρτινς, Αντωνίου (59’ Μουκάνζα / 66’ Παναγή).

Γήπεδο: ΑΕΚ Αρένα.

Σκόρερ: 10’ Λαρένα, 14’ & 39’ Άλβες, 90’ Τομάς

Κίτρινες: -.

Αποβολές: -.

Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου.

Α’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής: Ανδρέας Ξάνθου.

Δείτε πιο κάτω το live της αναμέτρησης, ενώ ακολουθεί φωτορεπορτάζ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ