aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καλύτερες απολαβές ο Μαυρίας, απέρριψε ΑΕΚ και Ανόρθωση. Προκάλεσε εντύπωση o Μπεργκ»

«Καλύτερες απολαβές ο Μαυρίας, απέρριψε ΑΕΚ και Ανόρθωση. Προκάλεσε εντύπωση o Μπεργκ»

Καθαρά επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ ήταν σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου της Sportime.gr Αντώνη Τσιράκη, η μη ανανένωση του συμβολαίου του Χάρη Μαυρία, που ως αποτέλεσμα έφερε τη μετεγγραφή του στον Απόλλωνα, με διετές συμβόλαιο και καλύτερες αποδοχές.

Στη συνέχεια ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος «χτύπησε» ξανά τονίζοντας ότι προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς ο τρόπος που αντιμετώπισε τον Μαυρία ο Μπεργκ, ακόμη και ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι έλεγαν τα καλύτερα γι’ αυτόν. Συμπλήρωσε παράλληλα, πως απέρριψε Ανόρθωση και ΑΕΚ λόγω Απόλλωνα.

Η ανάρτηση του Αντώνη Τσιράκη:

Είναι γνωστό ότι ο Χάρης Μαυρίας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού μήνες τώρα. Διετές το συμβόλαιο και καλύτερες οι αποδοχές του από αυτές στην Ομόνοια. Όχι και άσχημα για έναν παίκτη που φέτος δεν αγωνιζόταν. Καθαρά επιλογή Μπεργκ αυτό.

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση το πώς τον αντιμετώπισε ο Μπεργκ. Ακόμη και σε ανθρώπους της διοίκησης, μέλη της οποίας έλεγαν τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του και τη συνέπειά του όταν αποχώρησε. Ανόρθωση και ΑΕΚ Λάρνακας οι δύο ομάδες που απέρριψε λόγω Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ