aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαλοβλέπει την επιστροφή του Ιωάννου

Καλοβλέπει την επιστροφή του Ιωάννου

Η Πάφος ενδιαφέρεται για την απόκτηση Κύπριων ποδοσφαιριστών και η προδιαγραφόμενη συμφωνία με τον Ραφαήλ Γιαγκουδάκη δεν θα είναι η μόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζονται είναι και ο Θωμάς Ιωάννου (φωτό). Οι νεοφώτιστοι καλοβλέπουν το ενδεχόμενο επιστροφής του από την ΑΕΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Τα πάντα, όμως, θα εξαρτηθούν από τα σχέδια του προπονητή των κιτρινοπρασίνων, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, για τον Κύπριο αριστερό μπακ. Αν σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει περισσότερο στην ερχόμενη σεζόν σε σχέση με τη λήξασα, δύσκολα θα γίνει η συμφωνία. Διαφορετικά, θα είναι ευοίωνες οι συνθήκες για να δώσουν τα χέρια οι ενδιαφερόμενες πλευρές.

Αναφορικά με το κεφάλαιο των ανανεώσεων, σε καλό δρόμο βρίσκεται το ενδεχόμενο παραμονής του τερματοφύλακα Πάνου Κωνσταντίνου. Από εκεί και πέρα, πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων. Κάτι λογικό αφού απομένει μία εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας (26 Ιουνίου) με τα εργομετρικά τεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ