aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καλοβλέπει» Γκαντσιέφσκι μεγάλη ομάδα της Κύπρου

«Καλοβλέπει» Γκαντσιέφσκι μεγάλη ομάδα της Κύπρου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Γκαντσιέφσκι κράτησε όρθια την Ένωση στον νικηφόρο αγώνα με την Πάφος FC και συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας… κατέβασε τα ρολά, ήταν ανίκητος και δεν επέτρεψε δεύτερη παραβίαση της εστίας του πέρα από το αυτογκόλ.

Σε κρίσιμα χρονικά σημεία του αγώνα πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και οδήγησε την Ένωση σε σημαντική επιτυχία, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε. Και σε άλλα παιχνίδια ο Γκαντσιέφσκι ήταν εξαιρετικός. Είναι γι’ αυτό τον λόγο που έστρεψε πάνω του τα φώτα και προκάλεσε το ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας από την Κύπρο, αλλά και ομάδων από τα Σκόπια, την Τουρκία και την Ολλανδία.

Ο προπονητής και οι παίκτες του Παραλιμνίου θα κάνουν Πάσχα στο γήπεδο. Μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ