aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαι η ΑΕΚ το βιολί της: Δικός της (και) ο Ροσάλες!

Και η ΑΕΚ το βιολί της: Δικός της (και) ο Ροσάλες!

Συνέχεια στο ντεμαράζ μετεγγραφών της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε πριν από λίγο την ανακοίνωση του διεθνούς δεξιού μπακ από τη Βενεζουέλα, Ρομπέρτο Ροσάλες:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου (20/11/1988) διεθνή Βενεζουελάνου δεξιοπόδαρου αμυντικού Roberto Rosales για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

O Roberto Rosales τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην CD Leganes (48 συμμετοχές, 1 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Caracas και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στο Βέλγιο με την KAA Gent (89 συμμετοχές, 5 γκολ) στην Ολλανδία με την Τwente (156 συμμετοχές, 4 γκολ) και στην Ισπανία με τις Malaga CF (146 συμμετοχές, 2 γκολ), RCD Espanyol (26 συμμετοχές, 3 γκολ) και CD Leganes.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 88 συμμετοχές και έχει σημειώσει 2 γκολ, ενώ αγωνίστηκε στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα.

H οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ