aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Και δεύτερος ύποπτος αγώνας στο “μικροσκόπιο” της Αστυνομίας»

«Και δεύτερος ύποπτος αγώνας στο “μικροσκόπιο” της Αστυνομίας»

Σωρεία πληροφοριών, κυρίως από ποδοσφαιριστές, διαβιβάζονται τα τελευταία 24ωρα όσον αφορά στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με την Αστυνομία να τις αξιοποιεί κατάλληλα. Οι πληροφορίες διαβιβάζονται τόσο στην εφαρμογή Red Button, που εφάρμοσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), όσο και στον αριθμό 1460 της Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες αυτές δίνονται στον ανώτερο αστυνόμο Χριστόφορο Μαυρομμάτη, ο οποίος ορίστηκε για να λαμβάνει τέτοιου είδους πληροφορίες ώστε να διερευνώνται με πάσα εχεμύθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», οι αναφορές που διαβιβάζονται αφορούν πρόσφατους αλλά και παλαιούς αγώνες, μέχρι και φιλικά ματς πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Μέχρι προχθές είχαν δοθεί 20 πληροφορίες, ενώ χθες διπλασιάστηκαν.

Όπως αναφέρθηκε στον «Φ» από αστυνομική πηγή, δεν σημαίνει ότι όταν δοθεί μια πληροφορία για προσυνεννοημένο αγώνα, αυτό άμεσα θα οδηγήσει σε συλλήψεις, αφού χρειάζονται μαρτυρίες και στοιχεία. Η Αστυνομία καθηκόντως θα διερευνήσει όλες τις πληροφορίες, θα αναζητήσει το φύλλο αγώνος κάθε ματς για να δει τι συνέβη, αν υπάρχει κόκκινος φάκελος και ποια άλλα στοιχεία υπάρχουν ώστε να δράσει.

Διαβάστε επίσης: «Και δεύτερος ύποπτος αγώνας στο “μικροσκόπιο” της Αστυνομίας»

Όσον αφορά στο παιγνίδι Οθέλλου Αθηένου – Αγίας Νάπας, για το οποίο τελούν υπό κράτηση ως ύποπτοι για χειραγώγηση αγώνα ο πρόεδρος της Αγ. Νάπας Δημήτρης Μασιάς και ο διαιτητής του αγώνα Ανδρέας Κωνσταντίνου, η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου λαμβάνει καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση, ενώ πήρε το βίντεο του αγώνα, καθώς και το βίντεο από τον χώρο που, όπως υπάρχει ισχυρισμός, ο πρόεδρος του Οθέλλου και ο πρόεδρος της Αγ. Νάπας συναντήθηκαν πριν τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Τρεις κόκκινες και πέναλτι στο 97΄. Τι άλλο να κάνει, να βάλει και το γκολ;

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του «Alpha», είναι και δεύτερη υπόθεση για αγώνα που φέρεται να εμπλέκονται ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου. Πρόκειται για παιχνίδι που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2019 μεταξύ της Πάφος FC και της Αγίας Νάπας για το κύπελλο και για το οποίο η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε την ΚΟΠ ότι υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Οι Αρχές διερευνούν κατά πόσο και σε αυτό τον αγώνα υπήρχε ύποπτη προσυνεννόηση μεταξύ Μασιά και Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ