aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καυτό» καλοκαίρι για οκτώ Κύπριους διεθνείς και όχι μόνο

«Καυτό» καλοκαίρι για οκτώ Κύπριους διεθνείς και όχι μόνο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με την χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών αναμένεται να φέρουν αρκετές ανακατατάξεις στις ομάδες όσον αφορά τους Κύπριους παίκτες και ειδικά τους διεθνείς.

Ήδη 8 διεθνείς ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται χωρίς συμβόλαιο και αναμένεται να αποτελέσουν το μήλο τις έριδος για κάποιους συλλόγους που θα θελήσουν να τους αποκτήσουν ώστε να καλύψουν τα κενά που έχουν με τους Κύπριους στο ρόστερ τους.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν 3 τερματοφύλακες και αναφερόμαστε στους έμπειρους και ικανούς Αντώνη Γιωργαλλίδη και Ούρκο Πάρντο και αλλά και τον διεθνή με τις μικρές Εθνικές μας Ανδρέα Χριστοδούλου.

Παράλληλα υπάρχει η περίπτωση του Βασίλη Παπαφώτη ένας ποδοσφαιριστής που πήρε πρόσφατα κλήση στην Εθνική ενώ υπάρχει και ο Αγγελή Αγγελή που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και επίσης είναι διεθνής.

Στην λίστα αυτή υπάρχουν επίσης οι Δημήτρης Φροξυλιάς και Στέλιος Δημητρίου που αγωνίζονταν στην Σκωτία ενώ και ο Ρενάτο Μαργκάσα ενδεχομένως να πολιορκηθεί από αρκετές ομάδες όταν λύση και τυπικά το συμβόλαιο του με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Φλερτάρει» με Παπαφώτη και άλλους η Ανόρθωση

Πάμε τώρα και σε μια άλλη κατηγορία ποδοσφαιριστών αυτών που έχουν συμβόλαια αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις απόκτησης τους από άλλες ομάδες.

Το πιο ζεστό όνομα είναι ο Ιωάννης Κούσουλος με τους μεγάλους να έχουν επιδείξει ενδιαφέρον απόκτησης του, ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος ενδεχομένως να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ, οι Ρουσιάς και Λαμπάν τους οποίος το μέλλον εξαρτάται από τον Μουρίγιο.

Διαβάστε επίσης: «Μας λείπουν ηγέτες όπως οι Ιωάννου, Καϊάφας, Γιαγκουδάκης»

Στην λίστα υπάρχει επίσης ο Ντόσα Τζούνιορ που υπάρχει πιθανότητα να φύγει από την ΑΕΛ αλλά και οι νεαροί Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Κύπρος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαγεωργίου για τους οποίους υπάρχουν ομάδες που περιμένουν υπομονετικά να κάνουν κίνηση απόκτησης τους.

Διαβάστε επίσης: Σημαντικές αλλαγές για τους Κύπριους παίκτες στο νέο πρωτάθλη

Τέλος υπάρχει και ένα ακόμα μεγάλο όνομα όπως ο Γρηγόρης Κάστανος της Γιουβέντους με τη Κυρία να μην λέει όχι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του με την μορφή δανεισμού ενώ πέραν αυτών υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τις ομάδες μας και κυρίως τις μικρομεσαίες και είναι ελεύθεροι είτε δεσμεύονται με συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης: Παίζει δυνατά του Κούσουλου!

Η λίστα με τους ελεύθερους διεθνείς:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Παπαφώτης, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ρενάτο Μαρκάσα, Δημήτριος Φροξυλιάς, Στέλιος Δημητρίου, Αγγελή Αγγελή.

Παίκτες με συμβόλαια:

Ιωάννης Κούσουλος (Σαλαμίνα), Ανδρέας Μακρής (ΑΠΟΕΛ), Ονησίφορος Ρουσιάς (ΑΕΚ), Νέστωρας Μυτίδης (ΑΕΚ), Βίνσεντ Λαμπάν (ΑΕΚ), Γρηγόρης Κάστανος (Γιουβέντους), Ντόσα Τζούνιορ (ΑΕΛ), Κύπρος Χριστοφόρου (ΑΠΟΕΛ), Κωνσταντίνος Σωτηρίου (Ολυμπιακός), Γιώργος Παπαγεωργίου (Εθνικός Άχνας).

Διαβάστε επίσης: 10 μετεγγραφικές ιστορίες του καλοκαιριού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ