aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Σπουδαία νίκη - Επιφυλάσσουμε τα νομικά δικαιώματά μας για Αμπουμπακάρι»

Κ. Δημητρίου: «Σπουδαία νίκη – Επιφυλάσσουμε τα νομικά δικαιώματά μας για Αμπουμπακάρι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, χαρακτήρισε σπουδαία νίκη σε ματσάρα τη σημερινή εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Παραλλήλως, αναφέρθηκε στο ναυάγιο της απόκτησης του Αμπουμπακάρι, τονίζοντας πως ο σύλλογος της Λάρνακας επιφυλάσσεται για τα νομικά δικαιώματά του.

Για το ματς: «Ήταν σπουδαίας σημασίας νίκη, σε μία ματσάρα μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων. Εξαιρετικός ρυθμός και φάσεις από τις δύο ομάδες. Μπήκαμε νωρίς σε ρόλο οδηγού, μετά δεν ήμασταν καλοί, ενώ το δεύτερο τέρμα έγειρε τη πλάστιγγα στο μέρος μας. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στο παιχνίδι, όμως δεν άλλαξε κάτι, σημαντική νίκη. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, μαζί μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και στο «όνειρο» μας. Έχουμε «δρόμο» ακόμα, δικαιούμαστε να είμαστε χαρούμενοι, όμως στη συνέχεια κοιτάμε το επόμενο ματς. Καλή συνέχεια και στον ΑΠΟΕΛ».

Για το πρωτάθλημα: «Το λέμε από το ξεκίνημα πως έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του, τους θέλουμε κοντά μας, ανεξαρτήτως μέρας και αντιπάλου».

Για τις μεταγραφές: «Να ενημερώσω πως η περίπτωση του Αμπουμπακάρι δεν προχώρησε λόγω θεμάτων του ποδοσφαιριστή. Εμείς ως ομάδας επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας. Θα πάμε σε άλλη κίνηση για την ενίσχυση μας».

Για Νίκολιτς: «Θα ενημερώσουμε εάν υπάρξει κάτι επίσημο με κάποιον ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ