aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Πετυχημένη η σεζόν - Να μην γίνει εμμονή το πρωτάθλημα»

Κ. Δημητρίου: «Πετυχημένη η σεζόν – Να μην γίνει εμμονή το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στην ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος χαρακτήρισε επιτυχημένη τη σεζόν με τον τρόπο που ολοκληρώνεται, ενώ όπως τόνισε δεν πρέπει να γίνεται εμμονή η κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μην εκτιμώνται τα υπόλοιπα.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου: «Τα καταφέραμε την ύστατη. Πήγαμε τελευταία αγωνιστική. Ευτυχώς για μας πήραμε τη νίκη και εξασφαλίσαμε το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Με τον τρόπο που ολοκληρώνεται η σεζόν είναι επιτυχημένη».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Η πορεία μας στα πλέι οφ δεν ήταν ανάλογη για το τι δώσαμε πριν. Κάναμε απολογισμό σήμερα το πρωί και ψάξαμε τα αίτια. Ο πρώτος στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Για το ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε στην διεκδίκηση είναι αρκετοί οι λόγοι. Είναι η συσσωρευμένη κούραση από τα επιπρόσθετα παιχνίδια που δώσαμε. Είναι τα προβλήματα τραυματισμών. Χάσαμε για αρκετό καιρό παίκτες. Όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής, ακόμη και η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη δεν μας βγήκε. Είναι όλα αυτά. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είναι ένας ο λόγος για να έχεις αρνητικό σερί και αγωνιστική πτώση».

Για τη νέα σεζόν: «Η κάθε προηγούμενη σεζόν προφέρεται για να διορθώσεις τα λάθη σου και να παρουσιαστείς καλύτερος. Δουλεύουμε ασταμάτητα για το πρωτάθλημα. Αλλά δεν πρέπει αυτό να μας γίνεται εμμονή και να μην εκτιμούμε τα υπόλοιπα».

Για τον Όλτρα και την προετοιμασία: «Ο Όλτρα θα πάει στην οικογένεια του. Από σήμερα υλοποιούμε τις αποφάσεις για την επόμενη σεζόν με επικεφαλής τον Τσάβι Ρόκα. Υπολογίζουμε στα τέλη του Ιούνη να αρχίσει η προετοιμασία. Ακόμα να αποφασίσουμε τις ημερομηνίες και το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα γίνει η προετοιμασία».

Για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ: «Είμαστε στους ισχυρούς στον πρώτο προκριματικό. Από εκεί και πέρα δεν το γνωρίζω»

Για τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν: «Ο Μίκελ και ο Σανχούρχο τερματίζουν την καριέρα τους. Ο Μίκελ δεν θα ήθελε καλύτερο επίλογο. Ολοκλήρωσε με γκολ και βοήθησε στο να έρθει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Σανχούρχο ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Θα αποχωρήσουν κι άλλοι. Είναι θέματα που θα ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στον Χριστόφορο Πετρουή που ήταν για πολλά χρόνια team manager της ομάδας. Θέλει να επικεντρωθεί σε άλλες δουλειές δικές του μακριά από το ποδόσφαιρο».

Για τον Ολατούντζι: «Ο Ολατούντζι είναι δανεικός στην Σλόβαν Λίμπερετς η οποία έχει δικαίωμα αγοράς του αν καταβάλει τη ρήτρα. Είναι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό».

Για τον Φαράζ: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο. Ούτως ή άλλως όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το χειριστούμε με τον τρόπο που πρέπει».

Για το πόσες αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ: «Έχουμε παιδιά που έχουν συμβόλαιο και άλλους που ανανέωσαν. Από εκεί και πέρα, όσοι δεν συνεχίσουν θα αναπληρωθούν».

Για τους Μάμα και Άλτμαν: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην ευρωπαϊκή μας πορεία αλλά δεν έχουμε κάτι».

Για τον Παπουλή: «Ήταν υποχρέωση μας να τιμήσουμε τον Παπουλή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μην τον έχουμε πλέον αντίπαλο γιατί σκόραρε πολλά γκολ απέναντι μας».

Για το pasillo στην Ομόνοια: «Είναι η αναγνώριση των νικητών. Το κάναμε και πέρσι με τον Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ