aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Με όλο το σεβασμό στον Απόλλωνα - Αν κάποια ομάδα έπρεπε να σταθεί...

Κ. Δημητρίου: «Με όλο το σεβασμό στον Απόλλωνα – Αν κάποια ομάδα έπρεπε να σταθεί σε αυτό, ήμασταν εμείς…»

Στις αιχμές του Απόλλωνα και του εκπροσώπου Τύπου του, Φανούριου Κωνσταντίνου, για τη διαιτησία μετά το τέλος του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, απάντησε μιλώντας στον SuperSport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αν κάποια ομάδα έπρεπε να σταθεί στη διαιτησία, είπε, αυτή ήταν η δική του…

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για την ισοπαλία: «Με το που τελείωσε το παιχνίδι, είχα πει ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε στο τέλος. Ήταν το συναίσθημα της ανακούφισης. Μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι, ντέρμπι που το χάρηκαν περισσότεροι οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν. Πριν δύο βδομάδες ήμασταν στην άλλη πλευρά και αντιλαμβανόμαστε τον αντίπαλο. Ήταν όμως ένα εξαιρετικό γκολ από τον Λέδες. Να λέμε και του στραβού το δίκαιο, στο δεύτερο μέρος υστερήσαμε, όμως ευτυχώς ισοφαρίσαμε».

Πήραμε ένα βαθμό, δεν άλλαξαν τα δικά μας βαθμολογικά δεδομένα, όμως διαφοροποιήθηκαν κάπως αλλιώς. Παραμένουμε στην πέμπτη θέση, με την ίδια απόσταση από τον Απόλλωνα, τον Άρη και την Ανόρθωση, αλλά με την απόσταση να μεγαλώνει από τον ΑΠΟΕΛ που κέρδισε. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, είναι οκτώ βαθμοί από την κορυφή με πέντε παιχνίδια, όμως όσο υπάρχουν βαθμολογικές ελπίδες, οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε πλέον είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Αυτό που μας στοιχίζει στη βαθμολογία είναι το αρνητικό σερί, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να διορθώσουμε την ανασταλτική μας λειτουργία, γιατί σκοράραμε τρία γκολ και δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το κύπελλο: «Είναι διαδικαστικού χαρακτήρα ο επαναληπτικός με τον Ονήσιλος. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, κακά τα ψέματα».

Για το κεφάλαιο διαιτησία: «Περιμένουμε την συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, για να πάρουμε το σκεπτικό των αποφάσεων και μετά θα τοποθετηθούμε. Στο τελευταίο μας παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σταθούμε στο πρώτο γκολ, όμως δεν το κάναμε. Το να τοποθετείται κάποιος όπως ο αντίπαλος δεν είναι κάτι που το κάνουμε. Με όλο το σεβασμό στον Απόλλωνα και τον συνάδελφο, δεν έπρεπε να τοποθετηθεί έτσι. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να σταθεί σε αυτό, ήμασταν εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ