aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου για Ομόνοια: «Θα ήμασταν απογοητευμένοι ακόμα και με την ισοπαλία»

Κ. Δημητρίου για Ομόνοια: «Θα ήμασταν απογοητευμένοι ακόμα και με την ισοπαλία»

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για ιπποτική παραδοχή της Ομόνοιας ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε από το χθεσινό αποτέλεσμα (0-1), σε δηλώσει του στον ΣΠΟΡ FM. Παραλλήλως, ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπρασίνων αναφέρθηκε στο κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λάρνακας, όπως και στους ψίθυρους πριν από το ψεσινό παιχνίδι:

Για το κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή που ανακοινώθηκε σήμερα: «Θέλουμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή μας να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Το τελευταίο διάστημα δεν είχε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα και χθες ήταν εκτός αποστολής. Σήμερα όλη η ομάδα πέρασε από έλεγχο και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Σήμερα το πρωί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε από ράπιντ τεστ και θα κάνουμε ξανά τις επόμενες ημέρες. Κάνουμε κάθε εβδομάδα έλεγχο όλη η ομάδα».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Η χθεσινή αναμέτρηση ήταν τρανό παράδειγμα για το πως μπορείς να τιμωρηθείς, όταν δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου. Το παραδέχθηκαν ιπποτικά από πλευράς Ομόνοιας ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα, έπρεπε να κερδίσουμε αλλά δεν μας βγήκε. Αν φεύγαμε με την ισοπαλία θα ήμασταν απογοητευμένοι, φανταστείτε πως νιώθουμε μετά την ήττα. Ίσως να ήταν και η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο και τις μεγάλες φάσεις. Όταν παίξαμε στο “ΑΕΚ Αρένα” βρήκαμε έναν ανίκητο Φαμπιάνο, χθες είχαμε τα δοκάρια, αλλά και τον Φαμπιάνο».

Για το αν πείσμωσαν οι ποδοσφαιριστές με τα όσα γράφτηκαν πριν το ματς: «Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να μένουν ανεπηρέαστοι, έκανα μία αναφορά χθες, αλλά δεν χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη συνέχεια και αξία. Ξέρουμε ότι κάναμε λάθη φέτος, οφείλουμε να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικούμε με τις καλύτερες μας δυνάμεις τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

Για τον Τρισκόφσκι: «Περιμένουμε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να δούμε την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Πήρε και κλήση από την Εθνική του ομάδα μαζί με τον Σπιρόφκσι και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τη συμφωνία με την Ομόνοια: «Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ