Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Φωνάζουν για να κάνουν εντυπώσεις – Η ΑΕΚ μοναδική σε Κύπρο και Ελλάδα»

Κ. Δημητρίου: «Φωνάζουν για να κάνουν εντυπώσεις – Η ΑΕΚ μοναδική σε Κύπρο και Ελλάδα»

Την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώνει η ΑΕΚ ενόψει του ιστορικού επαναληπτικού αγώνα με την Ντνίπρο, για την ενδιάμεση φάση που οδηγεί στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Στην ομάδα της Λάρνακας άφησαν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΛ και δηλώνουν έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM επεσήμανε πως είναι η μοναδική ομάδα σε Ελλάδα και Κύπρο που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Κυριάκος Δημητρίου απάντησε και στις φωνές της ΑΕΛ για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι σε εξέλιξη η τελευταία προπόνηση. Θα καταλήξει ο προπονητής μας για τους παίκτες που θα πάνε στη Σλοβακία. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το έργο μας. Το 1-0 δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Το πρώτο παιχνίδι είναι οδηγός μας».

Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Έχουμε γυρίσει σελίδα, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια. Τις τελευταίες βδομάδες τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Κάναμε την αυτοκριτική μας. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι την Πέμπτη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Γκρόμοφ και Γκόρντιτς είναι εκτός λίστας. Άλτμαν και Γκιούρσκο ανεβάζουν ρυθμούς. Εναπόκειται στον προπονητή μας για το πότε θα τους υπολογίζει. Θα εξαρτηθεί από τη σημερινή προπόνηση».

Για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Είμαστε η μοναδική ομάδα από Κύπρο και Ελλάδα που συνεχίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαστε από τη πιο μικρή πόλη που συνεχίζει στην Ευρώπη. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ο κόσμος μάς ακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε και σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Στο τέλος της ημέρας όλοι αυτοί που θα πάνε στη Σλοβακία να τους προσφέρουμε στιγμές περηφάνιας».

Για τη διαιτησία: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σε διαιτητικά θέματα. Τώρα είμαι αναγκασμένος να το κάνω. Χθες, έγινε αναφορά από τον συνάδελφο μου (σ.σ. Πλουτή Αβραάμ). Είπε για το πέναλτι ότι δόθηκε εύκολα. Η απόφαση ήρθε από τον VARίστα που ήταν ξένος. Είπε για το γκολ ότι ακυρώθηκε εύκολα και πάλι ήταν απόφαση του VAR. Φωνάζουν για να κάνουν εντυπώσεις; Δεν θα επανέλθουμε. Φωνάζουμε για τους Κύπριους διαιτητές την ώρα που στο VAR ήταν ξένος. Είναι λανθασμένο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Που αποσκοπεί να σχολιάζουμε τη διαιτησία δύο μέρες μετά;».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ