aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Δεν χάσαμε από κανέναν, αν μας το έλεγαν θα το υπογράφαμε»

Κ. Δημητρίου: «Δεν χάσαμε από κανέναν, αν μας το έλεγαν θα το υπογράφαμε»

Με την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Ντνίπρο στις αποσκευές της και προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην «Αρένα» επέστρεψε στην Κύπρο η αποστολή της ΑΕΚ. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου τόνισε το γεγονός ότι οι Λαρνακείς δεν ηττήθηκαν σε πέντε παιχνίδια στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της Ντνίπρο και το βήμα πρόκρισης: «Προτιμώ να το θέσω ότι παίρνοντας αυτή τη νίκη πιστεύω ότι έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα. Θα πρέπει να πάμε στην Αρένα να τελειώσουμε τη δουλειά και να πετύχουμε τη νίκη. Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Κάναμε το καλύτερο μας ημίχρονο. Δύο γκολ και τον πλήρη έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση, ισορροπήσαμε και είχαμε την ευκαιρία για τρίτο γκολ και πληρώσαμε μια αδράνεια σε στημένη φάση. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όμως, γιατί πήραμε τη νίκη εκτός έδρας. Αν κάποιος μου έλεγε το καλοκαίρι πως θα έχουμε αντιπάλους τη Μίντζιλαντ, την Παρτίζαν και την Ντνίπρο δεν θα τον πίστευα. Θα το υπογράφαμε, όπως είπε ο προπονητής. Δεν χάσαμε από ούτε από τη Μίντζιλαντ ουσιαστικά, αφού προκρίθηκαν στα πέναλτι».

Για την όλη παρουσία της ΑΕΚ: «Αν τα απομονώσουμε σε ημίχρονα τα ματς, πέραν από το πρώτο ημίχρονο στη Δανία, είτε ήμασταν πολύ καλύτεροι είτε ήμασταν ισοδύναμοι με τον αντίπαλο».

Τα στοιχεία που χρειάζονται για την πρόκριση: «Χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε επειδή είναι ψηλό το επίπεδο. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Πάμε και έχουμε απαιτήσεις. Έχουμε την πεποίθηση πως θα είναι γεμάτη η “Αρένα”. Είναι ο 12ος παίκτης ο κόσμος και παίζει τον πλέον καθοριστικό ρόλο. Ενημέρωση για τα εισιτήρια θα έχουμε σήμερα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να προκριθούμε».

Πώς είδε την Ντνίπρο: «Έχει αρκετό ταλέντο. Έβγαλε τις αρετές της στο β’ μέρος. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρωτάθλημα, πριν διακοπεί, ακολουθούσε την Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ. Απλά ήταν το πρώτο επίσημο τους ματς και εμάς το πέμπτο. Αυτό προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Το ίδιο θα κάνουμε και στη Λάρνακα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Άνχελ (σ.σ. Γκαρσία) περιμένουμε ότι θα επιστρέψει. Το ίδιο και για τον Πίριτς που έμεινε στον πάγκο. Οι Φαράζ και Λόπες που δέχθηκαν χτυπήματα και έγιναν αλλαγή θα τους δούμε τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε να μην τους στερηθούμε γιατί τους χρειαζόμαστε όλους».

Για τα μετεγγραφικά και το πόσο κόσμο περιμένουν: «Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός μας έχει ολοκληρωθεί. Παρακολουθεί βεβαίως την αγορά ο τεχνικός διευθυντής αλλά το πλάνο μας έχει ολοκληρωθεί. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, περιμένουμε μια κατάμεστη Αρένα. Αυτό που συνέβη με τη Μίντζιλαντ, δηλαδή το sold out, θέλουμε να το πετύχουμε και με την Ντνίπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ