aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Αυτό είναι που επιθυμεί ο Καραπατάκης και εμείς ακολουθάμε»

Κ. Δημητρίου: «Αυτό είναι που επιθυμεί ο Καραπατάκης και εμείς ακολουθάμε»

Στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει η ΑΕΚ, μετά τους Νταβίδ Καταλά και Άντρο Καραπατάκη, αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport FM. Το θέμα, είπε, είναι να υπάρχει διάρκεια και να διεκδικείς κάθε χρόνο τρόπαια. Αυτό είναι που επιθυμεί και ο πρόεδρος, τόνισε…

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε. Ήταν προβληματική η εικόνα μας, όμως βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, ανατρέψαμε τα εις βάρος μας δεδομένα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Όλοι γνωρίζουν τι θα συνέβαινε αν δεν τα καταφέρναμε. Δεν σημαίνει πως λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα. Έχουμε στρέψει την προσοχή μας πλέον στο Κύπελλο και τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και θέλουμε να προκριθούμε. Με όλο το σεβασμό στην ομάδα της ΠΑΕΕΚ, από το πρώτο λεπτό πρέπει να δείξουμε πόσο αποφασισμένοι είμαστε».

Για τον Καραπατάκη: «Κακά τα ψέματα από τη μέρα που ανέλαβε, άλλαξε η πορεία της ομάδας μας. Κυρίως από εκείνο το καλοκαίρι και από τότε η ομάδα δεν κοιτάξε ποτέ πίσω. Μίλησε για πολλά πράγματα ο πρόεδρος».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Ήταν ξεκάθαρος και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Στοχεύουμε στην κατάκτηση όλων των τίτλων που συμμετέχουμε. Το πιο σημαντικό όπως είπε και ο πρόεδρος είναι η διάρκεια. Εφόσον πρωταγωνιστείς και είσαι μέχρι το τέλος, να το κάνεις κάθε χρόνο. Δεν σημαίνει πως θα παίρνεις κάθε χρόνο τους τίτλους, αλλά το θέμα είναι να είσαι εκεί και να διεκδικείς κάθε χρόνο. Αυτό είναι που επιθυμεί ο πρόεδρος και εμείς ακολουθάμε».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Τρισκόφκσι είναι καλύτερα και θα δούμε αν θα αγωνιστεί αύριο. Περιμένουμε να επιστρέψει και ο Γκιούρσκο, δεν νομίζω όμως στο αυριανό ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ