aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ηττήθηκε» από Αναστασίου ο Κρίστιανσεν… αλλά νίκησε τον Δέλλα

«Ηττήθηκε» από Αναστασίου ο Κρίστιανσεν… αλλά νίκησε τον Δέλλα

Ένα από τα ονόματα προπονητών που έχουν παίξει πολύ για Ελλάδα και για ένα διάστημα στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας Λευκωσίας, είναι αναμφίβολα ο Τόμας Κρίστιανσεν, που ωστόσο δεν έχει τύχει να πάρει τη… δουλειά. Ούτε στο νησί μας, ούτε στην Ελλάδα.

Ο Δανός τεχνικός, έχει ακουστεί για αρκετούς ελληνικούς πάγκους, αλλά στο τέλος πάντα κάτι στράβωνε. Η τελευταία προσπάθεια έγινε για τον Ατρόμητο, αλλά… παλεύοντας με τον Γιάννη Αναστασίου, ηττήθηκε για ακόμα μία φορά και έμεινε άπραγος.

Διαβάστε επίσης: Στα γαλαζοκίτρινα και πάλι ο Κρίστιανσεν

Πλέον ο Τόμας Κρίστιανσεν, όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες μέρες, είναι προπονητής της βελγικής Ουνιόν Σεντ Ζιλουά, αντικαθιστώντας τον πρώην τεχνικό της Πάφος FC Λούκα Έλσνερ. Μιλάμε για την πλέον εύπορη ομάδα και Νο1 φαβορί για άνοδο στην Jupiler League, για τον πάγκο της οποίας δεν ενδιαφερόταν μόνο αυτός.

Συγκεκριμένα πληροφορίες του Sportime.gr, κάνουν λόγω για συζητήσεις και του Τραϊανού Δέλλα, που είναι χωρίς ομάδα, αλλά τον «νίκησε» στο νήμα o Δανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και της Λιντς και πήρε αυτός τη δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ