aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΉττα για την Ανόρθωση, ευκαιρία πρωτιάς για την ΑΕΛ

Ήττα για την Ανόρθωση, ευκαιρία πρωτιάς για την ΑΕΛ

Η Ολυμπιάδα ήταν η νικήτρια στο προσφυγικό ντέρμπι που έγινε στο «Νεάπολη – Επιστροφή» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Κέρδισε με 3-2 σετ (14-25, 25-14, 25-20, 19-25, 15-11) την Ανόρθωση μετά από ένα αγώνα με σασπένς, αλλά δεν χάρηκε κανείς.

Η Ολυμπιάδα μπορεί να πήρε το δίποντο και να έχει ισχυρό προβάδισμα για την 4η θέση αλλά δυσκολεύει η υπόθεση της 3ης θέσης τουλάχιστον. Η «Κυρία» παρά τον πόντο δέχθηκε τη δεύτερή της ήττα και από τη στιγμή που εκκρεμεί το ντέρμπι με τη Robo Markets ΑΕΛ θέτει εν κινδύνω την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Επιβεβαιώνοντας τη φόρμα της η ομάδα του Korantina Homes Παφιακός «καθάρισε» στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το φιλότιμο UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ (25-5, 25-9. 25-18) και διατηρεί ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετά και την ήττα της Ανόρθωσης. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου που έκανε πιο έντονη την παρουσία του στο τρίτο σετ αγωνίστηκε χωρίς την αρχηγό του Ελένη Μιχαήλ.

Τη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για την τετράδα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε ο Property Gallery Απόλλων. Στο «Απόλλων Αρένα» επικράτησε της ΑΕΚ μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 3-0 σετ (25-12, 25-12,25-18), με τη λαρνακιώτικη ομάδα να δίνει την ευκαιρία και σε νεαρές παίκτριες

Η αυλαία της αγωνιστική πέφτει αύριο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Robo Markets ΑΕΛ (20:00) Η ομάδα της Λεμεσού είναι το φαβορί και ταξιδεύει στη Λευκωσία και στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου για το τρίποντο απέναντι στις «πράσινες» και την πρωτιά στην ρέγκιουλαρ σίζον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ