aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙστορική προαγωγή για τον Τζόρντι Κρόιφ

Ιστορική προαγωγή για τον Τζόρντι Κρόιφ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μετά από 5 χρόνια (τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο) ως τεχνικός διευθυντής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τζόρντι Κρόιφ πήρε προαγωγή! Ο Ολλανδός, ο οποίος πέρασε και από την Κύπρο (εργάστηκε στην ΑΕΚ) θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ισραηλίτικης ομάδας.

Άλλωστε, η μικρής διάρκειας θητεία του στην περσινή σεζόν, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του προηγούμενο προπονητή, ήταν απόλυτα πετυχημένη με οκτώ νίκες σε εννέα αγώνες. Τελικά, μετά την πρόσληψη του γνωστού μας Λίτο Βιντιγκάλ (εργάστηκε στην ΑΕΛ), ο Κρόιφ επέστρεψε στο πόστο του ως τεχνικός διευθυντής, όμως συνέχισε να κάθετε στον πάγκο σε κάποια παιχνίδια.

Ο ίδιος μετά από αυτήν την εξέλιξη, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που προσλήφθηκα ως προπονητής της Μακάμπι. Είναι ο έκτος μου χρόνος στην ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις των φιλάθλων και των ιδιοκτήτων του συλλόγου».

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι, Μιτς Γκόντχαρ, είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την πρόσληψη του Κρόιφ ως προπονητής της Μακάμπι. Η πρόσληψη έγινε άμεσα και γνωρίζω πολύ καλό ότι ο Τζόρντι έχει το αίσθημα της ευθύνης σαν τον πατέρα του, ο οποίος ήταν συνώνυμο με τόσα μεγάλα επιτεύγματα στο ποδόσφαιρο. Νιώθω πως αυτή είναι η πιο σωστή στιγμή για να κάνει το έξτρα βήμα στην καριέρα του. Ο Γιόχαν Κρόιφ θα ήταν περήφανος για τον γιο του και είμαι πεπεισμένος πως θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ο Τζόρντι έγινε προπονητής σε έναν τόσο μεγάλο κλαμπ».

Τζόρντι Κρόιφ: «Θα επιστρέψει… αργά ή γρήγορα»

Προπονητής (Βιντιγκάλ / Κρόιφ)

To έκανε και αυτό ο Ζόρντι Κρόιφ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ