aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσπανοί: Άλλη μία έγνοια περισσότερη στην ΑΕΚ

Ισπανοί: Άλλη μία έγνοια περισσότερη στην ΑΕΚ

Η Ισπανία είναι μία εκ των χωρών που έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορωνοϊό. Αρκετοί είναι οι Ισπανοί παίκτες που αγωνίζονται στην Κύπρο, με την ΑΕΚ να διατηρεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.

Μια ενδεκάδα… Επίσης, ο προπονητής Νταβίδ Κανέδα και ο τεχνικός διευθυντής Αρνάλ Κόντε είναι Ισπανοί. Όλοι βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» στη χώρα μας, μακριά από αγαπημένα τους πρόσωπα, με τη διοίκηση να προσπαθεί ώστε να τους διατηρήσει σε μία καλή ψυχολογική κατάσταση. Ενημερώνονται καθημερινά για τις δραματικές εξελίξεις στην Ισπανία και πολύ περισσότερο με τη χρήση της τεχνολογίας διατηρούν επικοινωνία με τα δικά τους πρόσωπα, κάτι που προφανώς βοηθά στην όσο γίνεται μείωση της ανησυχίας τους.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται ατομικά στο σπίτι, ανεβάζουν σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχόμενοι τον τερματισμό της πανδημίας και την επιστροφή σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ