aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙσοπαλία κορυφής για Σκόπια-Γεωργία, τι έκαναν «Ανορθωσιάτες» και Τρισκόφσκι

Ισοπαλία κορυφής για Σκόπια-Γεωργία, τι έκαναν «Ανορθωσιάτες» και Τρισκόφσκι

Τα Σκόπια ισοφάρισαν στο 93’ τη Γεωργία στην πρώην γιουγκοσλαβική χώρα για την τέταρτη αγωνιστική της τρίτης κατηγορίας του Nations League και έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άνετη νίκη για τη Λευκορωσία, την έφερε στην κορυφή του τέταρτου γκρουπ, ισόπαλες 1-1 Εσθονία-Αρμενία.

Εσθονία-Αρμενία 1-1
Στο 8’, ο Μπαρσετζιάν έδωσε μέσα στην περιοχή στον Κ. Χοβνανισιάν και αυτός έκανε το 0-1. Στο 14’, ο Κέιτ έκανε τη σέντρα για τον Σάπινεν και αυτός ισοφάρισε.

Λευκορωσία-Καζακστάν 2-0
Στο 36’, ο Στάσεβιτς συνδυάστηκε με τον Γιαμπλόνσκι και ο τελευταίος, αφού ξεπέρασε τους αμυντικούς, πλάσαρε και έκανε το 1-0. Στο 93’ ο Σκάβις έδωσε στον Γιούζεπτσουκ και αυτός έκανε το 2-0.

Σκόπια-Γεωργία 1-1
Στο 74’ ο Κβαρασκέλια με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1, εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Ντιμιτριέφσκι στο 68’. Παρόλα αυτά, ο Αλιόσλκι στο 93’ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και ισοφάρισε. Βασικοί ήταν για τη Γεωργία οι Λόρια, Νταουσβίλι και Κβιλιτάια, ενώ από πλευράς Σκοπίων στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκε ο Τρισκόφσκι. Νταουσβίλι και Κβιλιτάια αντικαταστάθηκαν στο 71′ της αναμέτρησης και αφού είχαν χρεωθεί με κίτρινη κάρτα. Για 80′ έπαιξε ο Τρισκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ