aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙραόλα: «Πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ»

Ιραόλα: «Πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ»

Ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι καλά στημένες ανασταλτικά χαρακτήρισε ο Άντονι Ιραόλα το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες ήταν συμπαγείς και ήταν δύσκολο να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Για εμάς ήταν περισσότερες οι καλές φάσεις στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να φτιάξουμε περισσότερες φάσεις μέσα από αντεπιθέσεις, αλλά αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα που είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Είχαμε πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, συνεχίζουμε με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος και για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο παρά τον καιρό».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Η σημασία που δίνουμε είναι στη διοργάνωση που συμμετάσχουμε. Για μένα είναι η πρώτη εμπειρία στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε. Είναι φυσιολογικό ανάλογα με την ετοιμότητα ορισμένων παικτών να κάνουμε αλλαγές. Ο στόχος μας, όμως δεν αλλάζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ