aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙραόλα για Απόλλων: «Ξεχνάμε την Ευρώπη, πρέπει να παίξουμε στα όρια μας»

Ιραόλα για Απόλλων: «Ξεχνάμε την Ευρώπη, πρέπει να παίξουμε στα όρια μας»

Να ξεχάσουν το Γιουρόπα Λιγκ και να επικεντρωθούνστο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα (Δευτέρα 17/12, 19:00) ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αντόνι Ιραόλα, με δηώσεις του στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για το τέλος της ευρωπαϊκής πορείας και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Ξεχνάμε την Ευρώπη, έχει ολοκληρωθεί η πορεία μας, είμαστε χαρούμενοι για όσα έχουμε πετύχει, όχι για το τελευταίο παιχνίδι, αλλά γενικά για την εμπειρία. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά τις δύο ήττες (σ.σ. ΕΝΠ 1-2, Πάφος FC 0-1) πρέπει να αντιδράσουμε», δήλωσε αρχικά.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι αυτό που βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στο μυαλό όλων: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε πολύ δυνατό αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μεγάλο παιχνίδι και αυτό είναι που κάνουμε αυτές τις μέρες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση που μας περιμένει στη Λεμεσό».

Ο Ιραόλα τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παίξουν στα όριά τους για να έρθει η πολυπόθητη νίκη: «Πάντα εκτιμάμε την υποστήριξη που μας δίνει ο κόσμος, ακόμη περισσότερο μετά από τις ήττες που είχαμε. Ως προπονητές, ως ποδοσφαιριστές πρέπει να παίξουμε στα όριά μας, να δώσουμε το 100% για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο με αυτό που βλέπει στο γήπεδο».

«Ξεχνάμε την Ευρώπη, έχει ολοκληρωθεί η πορεία μας, είμαστε χαρούμενοι για το τι έχουμε πετύχει, όχι για το τελευταίο παιχνίδι, αλλά γενικά για την εμπειρία στην Ευρώπη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά τις δύο ήττες πρέπει να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ειδικά μέσα στην έδρα του και πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα μεγάλο παιχνίδι και αυτό είναι που κάνουμε αυτές τις μέρες να ετοιμαστούμε για την πρόκληση που μας περιμένει στην Λεμεσό. Πάντα εκτιμάμε την υποστήριξη που μας δίνει ο κόσμος, ακόμη περισσότερο μετά από τις ήττες που είχαμε. Σαν προπονητές, σαν ποδοσφαιριστές πρέπει να παίξουμε στα όρια μας μας, να δίνουμε το 100% για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο με αυτό που βλέπει στο γήπεδο», δήλωσε ο Βάσκος προπονητής.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Τζοάν Τομάς για το αυριανό ντέρμπι: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και μετά τις δύο ήττες πρέπει να επανέλθουμε σε καλή πορεία και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, οι ποδοσφαιριστές του αντιπάλου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά τα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι απογοητεύσαμε τον κόσμο με τα τελευταία αποτελέσματά μας, αλλά πρέπει να πάμε όλοι μαζί προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να έρθουν, να μας βοηθήσουν, πάντα το λέμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους και ελπίζω να έρθουν και τη Δευτέρα γιατί η υποστήριξή τους είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντική για μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ