aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιραόλα: Έριξε άκυρο στη Λιντς!

Η Λιντς απέλυσε τον προπονητή της Τζέσι Μαρτς, με τον Αμερικανό τεχνικό να «πληρώνει» την κάκιστη πορεία της ομάδας, καθώς βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρά τη χθεσινή ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2).

Ο Μαρτς προσλήφθηκε από τη Λιντς τον Φεβρουάριο του 2022, αντικαθιστώντας τον Αργεντινό Μαρσέλο Μπιέλσα και εξασφάλισε την παραμονή του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας προσέγγισε τον Ραούλ Γκονζάλεθ για να πάρει τη θέση του Μαρτς, αλλά απάντησε αρνητικά και προτίμησε να συνεχίσει τη δουλειά του στη Β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Καστίγια.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ από τη στιγμή που ο Κάρλος Κορμπεράν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Γουέστ Μπρομ, η διοίκηση της Λιντς στράφηκε στη λύση του πρώην προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας Αντονι Ιραόλα, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία δουλειά στον πάγκο της Βαγιεκάνο, αλλά και αυτός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του προέδρου της αγγλικής ομάδας, Αντρέα Ραρντριτσάνι.

Η Λιντς έχει κερδίσει μόνο 4 από τους 21 αγώνες πρωταθλήματος την εφετινή σεζόν, μετρώντας 10 ήττες και επτά ισοπαλίες. Ο 49χρονος Μαρτς είχε συνολικά 11 νίκες στους 37 αγώνες του στον πάγκο της Λιντς, ωστόσο νίκησε για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στις 5 Νοεμβρίου (4-3 την Μπόρνμουθ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ