aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙραόλα: «Εγώ δεν μίλησα ποτέ για στόχους»

Ιραόλα: «Εγώ δεν μίλησα ποτέ για στόχους»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα τόνισε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και υπογράμμισε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε από την πίεση της Ομόνοιας.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο, και η Ομόνοια στο δεύτερο. Πληρώσαμε το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ούτε να προηγηθούμε, ούτε να ισοφαρίσαμε. Είχαμε ευκαιρίες. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να κρατήσουν μπάλα. Δυσκολευτήκαμε από την πίεση της Ομόνοιας ψηλά».

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Ποτέ δεν μίλησα για στόχο σχετικά με τη φετινή σεζόν. Με προβληματίζει πως θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Είχαμε πολλούς παίχτες εκτός και το ίδιο θα έχουμε και με τον Απόλλωνα. Είναι μεγάλη αλήθεια πως μας πλήγωσε η Ευρώπη. Αυτό με ανησυχεί, πως θα βρούμε τις λύσεις».

Πώς αντιστρέφεται το κλίμα ανέφερε: «Το πιο σημαντικό που πρέπει να διορθώσουμε, είναι πως δεν σκοράρουμε με ευκολία ενώ δημιουργούμε ευκαιρίες. Και στα προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε τον έλεγχο όμως όταν δεν σκοράρεις, θα τιμωρηθείς. Αυτό πρέπει να προσέξουμε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ