aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙντιάκεθ: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι» (69 pics)

Ιντιάκεθ: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι» (69 pics)

Στόχος της ΑΕΚ είναι να κερδίσει αύριο στη Ρωσία τη Σπαρτάκ, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, σύμφωνα με τον προπονητή της, Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Αρχικό σχόλιο: «Για εμάς αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση το αυριανό παιχνίδι με την Σπαρτάκ, ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, νιώθουμε έτοιμοι για το ματς, δεν θα είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα είτε αυτή είναι νίκη ή ισοπαλία, επαναλαμβάνω δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Για το πόσο εύκολο θα είναι να σκοράρουν: «Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και το γνωρίζουμε. Παίζουμε με την πιο καλή ομάδα που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, το κάναμε όμως και στην Λάρνακα να σκοράρουμε, ξέρουμε το επίπεδο του αντιπάλου, τη δυναμικότητα, είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη, θα πρέπει όμως να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι, σχεδόν τέλειο και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

Για το γεγονός πως η Σπαρτάκ Μόσχας θα είναι πιο επικίνδυνη εντός έδρας και σκοράρει: «Πολύ πιθανό να είναι πιο επικίνδυνοι και πιο καλοί σε σχέση με ο ματς στη Λάρνακα, εμείς θα επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, αλλά σίγουρα ξέρουμε πως οι πιθανότητες μας είναι λιγότερες. Οι παίκτες ανυπομονούν να αγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένα πολύ καλό γήπεδο αυτό της Σπαρτάκ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι».

Για το ποιους ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ έχει ξεχωρίσει: «Όλοι είναι καλοί παίκτες από πλευράς Σπαρτάκ, εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα, επαναλαμβάνω πως θα δώσουμε βάση στην δική μας ομάδα και δίνοντας το φουλ των δυνατοτήτων μας να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι περισσότερο».

Αν θα προβεί σε κάποιες αλλαγές: «Ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Θα δούμε ανάλογα με το πλάνο που θα επιλέξουμε ποιες αλλαγές θα κάνουμε».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: «Πιστεύω ότι απέκτησα εμπειρίες με αυτά που πέτυχα με τον ΑΠΟΕΛ. Στόχος που ήρθα. Με τιμά το όραμα και το πλάνο στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για την υπέρβαση. Μελετήσαμε πολύ την αντίπαλο. Ξέρουμε όμως ποιοι είμαστε και τα δεδομένα του αγώνα. Από την άλλη είμαστε διψασμένοι και πεινασμένοι για αυτή την πρόκληση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ