aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Υποθέτω πως η UEFA πήρε τα μέτρα της»

Ιδιάκεθ: «Υποθέτω πως η UEFA πήρε τα μέτρα της»

Ως Βάσκος στην καταγωγή, κλήθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ να μιλήσει (στην ιστοσελίδα bizkaia.eldesmarque.com) για τον αποψινό επαναληπτικό ΑΠΟΕΛ-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Ιδιάκεθ τόνισε πως η Αθλέτικ είναι το φαβορί, ωστόσο συνέστησε προσοχή.

«Όλα θα εξαρτηθούν από την διαχείριση που θα κάνει η Αθλέτικ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με φυσική δύναμη, θα προσπαθήσουν να πιέσουν με μακρινές μπαλιές, με στατικές φάσεις και η Μπιλμπάο θα χρειαστεί να επιβάλει την ποιότητά της», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Με το 3-2, η Αθλέτικ έχει ένα πλεονέκτημα. Θα χρειαστεί να σκοράρει, διότι ο ΑΠΟΕΛ θα πιέσει κι αυτός. Το βλέπω αρκετά ισοζυγισμένο υο ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα του και με τον κόσμο στο πλευρό του και η Αθλέτικ θα πρέπει να ξέρει πως να το διαχειριστεί όλο αυτό γιατί είναι καλύτερη ομάδα».

«Ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, θα προσπαθήσει να πιέσει κι αυτός και να κάνει θόρυβο. Είναι πολύ θορυβώδεις, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα νέο για την Αθλέτικ που γνωρίζει από τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχει αρκετή αστυνομία στα σημαντικά παιχνίδια, επειδή υπάρχουν οπαδοί που κουβαλάνε φωτοβολίδες και καπνογόνα και νιώθεις παράξενα όταν μπαίνεις στο γήπεδο, αλλά υποθέτω πως η UEFA θα έχει πάρει πολλά μέτρα ασφαλείας», πρόσθεσε ακολούθως και κατέληξε:

«Οι απουσίες Αντούριθ και Λαπόρτ με ανησυχούν, είναι παίκτες ψηλότερου επιπέδου σε σχέση με τους υπόλοιπους όμως υπάρχουν παίκτες σε όλες τις γραμμές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ