aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Θέλω να δω τις δύο φάσεις...»

Ιδιάκεθ: «Θέλω να δω τις δύο φάσεις…»

Απογοητευμένος ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση (1-2). Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λάρνακας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει.

Αναλυτικά: «Ειλικρινά σήμερα το ποδόσφαιρο ήταν άδικο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από αυτά που σημειώνονται μια στις 100. Απίστευτα γκολ. Δεχθήκαμε δύο. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Σίγουρα θέλω να δω την φάση με τον Τέτε και τον Παπαδόπουλο, αλλά και την φάση στο τέλος του πρώτου μέρους. Ίσως θα άλλαζε τα πάντα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε το γκολ. Με το σκορ στο 2-0 γεμίσαμε άγχος κάτι που είναι φυσιολογικό. Είχαμε την ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι, δεν μπορέσαμε. Δεν μπορώ να πω πως δεν προσπάθησαν οι παίκτες μου. Σήμερα είναι άδικο το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως δεν είναι καλή η κατάσταση για εμάς, αλλά είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ