aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Θα πολεμήσουμε, θα δώσουμε το 100%» (δηλώσεις και από Αλένιτσεφ)

Ιδιάκεθ: «Θα πολεμήσουμε, θα δώσουμε το 100%» (δηλώσεις και από Αλένιτσεφ)

Η ΑΕΚ θα δώσει τη μάχη και θα παλέψει για τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρόκριση στον επαναληπτικό κόντρα στη Σπαρτάκ, τόνισε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Για μας ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε μετά το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή προσπάθεια και προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ και τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι η Σπαρτάκ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Θα παλέψουμε την επόμενη βδομάδα για την πρόκριση στη Μόσχα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού τεχνικού.

Για το γεγονός ότι έμεινε στις δύο αλλαγές, είπε: «Στα τελευταία 20 λεπτά ένιωσα ότι η ομάδα ήταν κοντά στο να σκοράρει το δεύτερο γκολ και γι’ αυτό επέλεξα να μην κάνω άλλη αλλαγή».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που δίνει στην ΑΕΚ, ανέφερε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στη Μόσχα και θα προσπαθήσουμε, θα πολεμήσουμε, θα δώσουμε το 100% για να περάσουμε. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά εφόσον κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σε κάποιες στιγμές, γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και στη Μόσχα».

Από την πλευρά του ο Αλένιτσεφ, τεχνικός της Σπαρτάκ, σχολίασε για την αναμέτρηση: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και με τα παιχνίδια που έκανε η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη αλλά σκοράραμε με τον Ανανίντζε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ αφού είχαμε τις ευκαιρίες». Αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχε η ομάδα του και καταλόγισε ευθύνες στην άμυνα για το γκολ της ισοφάρισης από τον Άλβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ