aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ δεν το σκέφτηκα»

Ιδιάκεθ: «Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ δεν το σκέφτηκα»

Σε μακροσκελή συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του (δείτε ΕΔΩ), ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ αποκάλυψε τον λόγο που επέστρεψε στους κιτρινοπράσινους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Σαραγόσα υπογραμμίζοντας πως ήταν η πρώτη φορά που έφυγε τόσο σύντομα από μία ομάδα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήμουν έτοιμος να αναλάβω την Σαραγόσα. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος πόνος είναι η απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Οι προπονητές πρέπει να κάνουν πολλά για να πετύχουν, κάνοντας λάθη, και αυτή είναι η πρώτη φορά που με έδιωξαν τόσο σύντομα, δεν μου έδωσαν χρόνο. Σε δέκα μέρες ένας προπονητής δεν μπορεί να αναπτύξει σχεδόν τίποτα».

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ υπογράμμισε: «Όταν έφυγα από την Σαραγόσα, είχα μερικούς κακούς μήνες και όταν η ΑΕΚ με κάλεσε δεν το σκέφτηκα, με προσέγγισαν εξαιρετικά.  Όταν έφτασα στην Λάρνακα η ομάδα είχε πρόβλημα, τελειώσαμε δεύτερη, υπό προϋποθέσεις μπορούσαμε ακόμα και για τον τίτλο. Στην συνέχει ανανέωσα το συμβόλαιο μου γιατί εκτιμώ ότι βρίσκομαι σε τόπο που με αγαπούν και είμαι σε θέση να αποφασίσω για τα σχέδια της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ