aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Ο διαιτητής επέτρεψε αυτού του είδους το παιχνίδι»

Ιδιάκεθ: «Ο διαιτητής επέτρεψε αυτού του είδους το παιχνίδι»

Παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, αλλά και για την αντιμετώπιση της διαιτησίας εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Άρη (1-1).

Οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή: «Ήταν μια απογοητευτική μέρα. Δεχτήκαμε ένα γκολ μετά από λάθος, λόγω τραυματισμών έπρεπε να κάνουμε δύο αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά δεν μπορούσαμε. Ο διαιτητής επέτρεψε αυτού του είδους το παιχνίδι. Η ομάδα άξιζε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μόλις 15 λεπτά, αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα. Τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις ήταν πολύ λίγα. Κάποιος αποφάσισε να παίξουμε ξανά Σάββατο, συνεχόμενα παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Αυτό ήταν δύσκολο για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, έδωσαν τα πάντα. Ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράσταση. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ