aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ - Λαρένα «Κάθε αντίπαλος έχει μεγάλο κίνητρο όταν μας αντιμετωπίζει»

Ιδιάκεθ – Λαρένα «Κάθε αντίπαλος έχει μεγάλο κίνητρο όταν μας αντιμετωπίζει»

Έκτη στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (Κυριακή 02/10 – 20:00). Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Χόρχε Λαρένα έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τα 15 τελευταία χρόνια στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας και για μας αποτελεί μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, περιμένουμε και πάλι ένα κλειστό παιχνίδι, όμως η ομάδα είναι έτοιμη, ανυπομονούμε για την πιθανότητα να συνεχίσουμε με νίκη. Ελπίζουμε ο κόσμος μας να είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα είναι εκεί, ξέρουμε πως νιώθουμε όταν έχουμε την στήριξη τους», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός

«Πάμε για να πετύχουμε ακόμη μία νίκη. Ασφαλώς και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, κέρδισαν στο τελευταίο τους παιχνίδι, μας περιμένουν και τώρα κάθε αντίπαλος θα έχει μεγάλο κίνητρο όταν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Οι προπονήσεις ήταν πολύ καλές, το κίνητρο είναι υψηλό και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε», κατέληξε.

 

Από την μεριά του, ο Χόρχε Λαρένα ο οποίος γιορτάζει και τα γενέθλιά του είπε: «Ευχαριστώ για τις ευχές. Όπως πάντα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας προκαλεί αρκετά προβλήματα. Είναι μία ομάδα που παλεύει, μία καλή ομάδα, νομίζω καλύτερη από την περσινή σεζόν. Είναι επίσης δύσκολο γήπεδο».

«Όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε, πρέπει να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Όπως πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο. Συνήθως μας στηρίζουν αρκετά και το νιώθουμε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ένα, εμείς, ο σύλλογος, ο κόσμος και ενωμένοι μπορούμε πιο εύκολα να πετύχουμε τους στόχους μας. Νιώθουμε πάντα ότι είναι εκεί δίπλα μας και κάθε νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς», κατέληξε ο Ισπανός μέσος.

Από εκεί και πέρα, με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ συνεχίστηκε σήμερα (30/09) η προετοιμασία της ΑΕΚ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο (01/10) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ