Ιδιάκεθ: «Κάποτε μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και τη νίκη επί της Πετροκούμπ, όμως παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση των παικτών του δεν ήταν η αναμενόμενη.

«Όπως περιμέναμε το ματς έτσι εξελίχθηκε. Αρκετά δύσκολο. Η Πετροκούμπ μάς απέδειξε ότι διαθέτει καλή οργάνωση και φυσική κατάσταση. Δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα στην κατοχή μας, δεν βρήκαμε τους χώρους που θέλαμε. Ο αντίπαλος έπαιξε πιο πολύ στο μισό του, και κυρίως με αντεπιθέσεις. Είναι ανοιχτό το ζευγάρι. Πήραμε ένα μικρό προβάδισμα, είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν και πρέπει να πάμε στη Μολδαβία για να τελειώσουμε τη δουλειά», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Χθες σας είπα ότι κάποτε μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά είναι διαφορετικά όταν τα αναλύεις. Τα πράγματα ήταν όπως τα περιμέναμε. Μετράμε τρεις εβδομάδες δουλειά. Φάνηκε στο γήπεδο. Δεν ήμασταν εντυπωσιακοί, κάναμε εύκολα λάθη. Δεν ήταν εύκολη μέρα για εμάς, αλλά μπορούσαμε για ακόμη ένα γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Σε μια εβδομάδα στη Μολδαβία μπορούμε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα, θα πάμε να σκοράρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ