aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ και Καταλά για το ντέρμπι με την Ανόρθωση (vid)

Ιδιάκεθ και Καταλά για το ντέρμπι με την Ανόρθωση (vid)

5η στροφή του πρωταθλήματος και η AEK αντιμετωπίζει στο ντέρμπι την Ανόρθωση στο ΓΣΖ (Κυριακή 25/09, 18:00). Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο αρχηγός Νταβίντ Καταλά έκαναν δηλώσεις για το ντέρμπι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Ανόρθωση διαθέτει ποιότητα, ένα πολύ καλό ρόστερ, καινούργιο ρόστερ αλλά αρκετά καλό. Δουλεύουν κάθε μέρα για να βελτιώνονται και την Τετάρτη είχαν ένα καλό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, όπως πάντα με τις ομάδες που όπως και εμείς θέλουν να τερματίσουν ψηλά στην βαθμολογία. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσδοκούμε να παρουσιαστούμε δυνατοί μπροστά στον κόσμο μας, με την στήριξη του νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια. Την Τετάρτη στο Δασάκι ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός, νιώσαμε την υποστήριξη τους. Με την βοήθεια τους και την Κυριακή έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο, ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην δουλειά μας, είμαστε σε καλό δρόμο και αν και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Όπως πάντα θέλουμε να νιώσουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Για μας θα είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα που μπορούμε να έχουμε την Κυριακή και ελπίζω να έρθουν να μας στηρίξουν και να απολαύσουν στο τέλος την νίκη», δήλωσε ο αρχηγός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ