aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Είμαι ευχαριστημένος, χρειαζόμασταν τις αλλαγές»

Ιδιάκεθ: «Είμαι ευχαριστημένος, χρειαζόμασταν τις αλλαγές»

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στη φρεσκάδα που έδειξαν αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα (2-0).

«Έγινε καλό παιχνίδι. Σκοράραμε νωρίς και ήταν σημαντικό αυτό για την αυτοπεποίθηση μας. Κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Δόξα που έπαιξε πολύ καλά με την Ομόνοια σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι είχαμε περισσότερα τρεξίματα και μας βοήθησε πολύ. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες και πήραμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε:

«Το χρειαζόμασταν. Είναι βαρύ το πρόγραμμα και θέλουμε φρέσκα πόδια σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης κατέληξε: «Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Μπορεί να αγωνιστεί και ως πλάγιος επιθετικός, αλλά και στην κορυφή. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Μας βοήθησε πολύ κρατώντας μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ