aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα»

Ιδιάκεθ: «Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα»

Ιδιάκεθ: «Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα»

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δήλωσε πως η ΑΕΚ έκανε καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια την πρώτη της νίκη.

«Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά η Καρμιώτισσα προσπάθησε να ισορροπήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφεραν και ήρθε το δεύτερο και το τρίτο γκολ για μας. Η Καρμιώτισσα είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει επιτυχίες. Πάντα είναι δύσκολο να παίρνεις την πρώτη νίκη και να αρχίζει νικηφόρα το πρωτάθλημα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά», είπε αναφορικά με το ματς.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Καταλά, δήλωσε: «Πρέπει να περιμένουμε, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ένιωσε κάποια μικρή ενόχληση και προληπτικά βγήκε. Θα περάσει από εξετάσεις αύριο».

Όσο για τα συνεχόμενα ματς που περιμένουν την ΑΕΚ, δήλωσε: «Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα. Είναι καλό για μας. Θα προσαρμοστούμε, θα κάνουμε αποθεραπεία και θα δουλέψουμε στις προπονήσεις».

Λουκά: «Χρειάζεται συγκέντρωση»

Ο κόουτς της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά, έκανε ρεαλιστική ανάλυση του αγώνα.

«Το παιχνίδι άρχισε με την ΑΕΚ να έχει την υπεροχή. Κατάφερε να προηγηθεί δίκαια και με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας μπήκε στον ρυθμό, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις και καταφέραμε να ισορροπήσουμε», είπε.

Στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο επιθετικοί, είχαμε μεγάλη ευκαιρία, αιφνιδιάσαμε την ΑΕΚ, αλλά με αυτές τις ομάδες χρειάζεται συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Εκεί που το παλεύαμε, ήρθε το δεύτερο γκολ σε ένα σημείο που δεν ήταν καλύτερη η αντίπαλος και στο τέλος κυκλοφόρησε την μπάλα και πέτυχε άλλο ένα γκολ», κατέληξε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ