aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, είμαι περήφανος»

Ιδιάκεθ: «Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, είμαι περήφανος»

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραχώρησε δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά την εκτός έδρας ευρωπαϊκή ήττα από τη Γάνδη (0-3), δηλώνοντας περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στην αμυντική του γραμμή και τον Τόνιο, οι οποίοι το πρώτο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικοί.

«Το πρώτο εικοσάλεπτο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στην συνέχεια  υποφέραμε, δεν κρατήσαμε μπάλα, δεχτήκαμε καταιγισμό ευκαιριών και λόγω του Τόνιο και κάποιες σωτήριες παρεμβάσεις των αμυντικών μας κρατήσαμε το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση. Ξέραμε ότι με ένα γκολ όλα θα άλλαζαν, αλλά η Γάνδη «έπαιξε καλά» (έπαιξε με τον χρόνο) τα τελευταία 15 λεπτά. Αν αξιοποιούσαμε κάποιες ευκαιρίες στη Λάρνακα, ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις την πρόκριση. Με αυτές τις ομάδες πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, εάν θέλεις να προχωρήσεις. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για το θέμα ενίσχυσης, απάντησε: «Στο πρώτο παιχνίδι σκοράραμε ένα γκολ. Η Γάνδη ήταν εξαιρετική σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Διαθέτω πλούσιο υλικό, ποιοτικό ρόστερ και  υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα παλέψουμε για τον τίτλο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ